Play privatni vrtić

Ivankovačka 6

Palilula

Akreditacija

Subvencije

Jaslice

Predškolsko

Dnevni boravak

Dvorište

Predškolska ustanova ''PLAY''

Predškolska ustanova ''PLAY'' počela je sa radom 21. marta 2017.godine. Uz puno ljubavi, volje i entuzijazma opremili smo prostor vrtića po meri svakog deteta. Nalazi se u mirnoj ulici nadomak Vukovog spomenika i Mašinskog fakulteta u prostoru veličine 250m² sa manjim dvorišnim prostorom. Opremljena je nameštajem koji je u funkciji dece, dečije igre i razvoja sa različitim centrima interesovanja. Delatnost ustanove je boravak, preventivna zaštita, vaspitno-obrazovni rad sa decom do godine pred polazak u školu.

Predškolska ustanova ''PLAY'' je osnovana sa idejom i ciljem da se podignu najviši standardi u domenima koje jedna ozbiljna predškolska ustanova treba da ima, a u našem razmišljanju MORA da pruži detetu na njegovom putu ka kvaltetnoj kasnijoj edukaciji, a samim tim i kasnijem uspehu u svetu odraslih.

Iz tog razloga, mi se trudimo da deci omogućimo uz naravno aktivno učešće roditelja, najkvalitetnije vreme provedeno u vrtiću gde zajedno sa Vama gradimo temelje kako na polju znanja, tako i na polju kreativnosti i međusobne komunikacije koje će dete nastaviti da gradi u daljem obrazovanju.

Jaslice - Grupa leptirića

Program rada sa decom uzrasta do tri godine

Vaspitanje i nega dece uzrasta do tri godine realizuje se stvaranjem povoljne vaspitne sredine u kojoj će dete sticati iskustva po sopstvenom programu, otkrivajući sebe i svoju okolinu, u kojoj će biti aktivno u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Pored osnovnih ciljeva vaspitno-obrazovnog rada, osnova za razvoj trajnih svojstava ličnosti su i mnogi zadaci, koji su navedeni u Opštim Osnovama Programa vaspitno-obrazovnog rada sa decom uzrasta do tri godine, na osnovu kojeg se realizuje vaspitno-obrazovni rad sa decom ovog uzrasta.

Jaslice - program rada

Vrtićka grupa - Bubamarica

Program rada sa decom uzrasta od tri godine do šest godina

Rad sa decom uzrasta 3- 6 godina odvija se po opštim osnovama predškolskog programa za uzrast dece od tri godine do uključivanja u program pripreme za školu i pripremni predškolski program po kome je predškolsko vaspitanje funkcionalno povezano u celinu vaspitno obrazovnog sistema i integralni je deo društvene brige o deci.

Vrtićka grupa - program rada

Pripremni predškolski program – Vrtićka grupa pčelica

Pripremna predškolska grupa u našem vrtiću broji manji broj dece jer se akcenat stavlja na kvalitet rada sa decom. Sa decom predškolskog uzrasta radiće vaspitač sa završenom strukovnom školom i dipl. psiholog. Pripremni predškolski program je osmišljen tako da deca kroz razlčite aktivnosti, igru i druženje stiču nova saznanja, razvijaju samopouzdanje, sposobnost, radne navike, maštovitost i kreativnost.

Predškolski program - program rada

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...

Podelilte vrtić
Play

Pratite sajt
vrtići.ioi.rs

Preporuke za vrtić Play

Trenutno nema preporuka za Play vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Play vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.