Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Zemunland

privatni vrtić

Živka Petrovića 35a

Zemun

O Nama

U mirnom i ušuškanom delu Zemuna, u velikom predivnom dvorištu u blizini Prvomajske ulice nalazi se vrtić Zemunland - Privatna Predškolska Ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, RS. Funkcionalan, udoban i adekvatno opremljen prostor i prostrano dvorište obezbeđuju kvalitetan vaspitno-obrazovni rad sa decom, približavanje deci svet umetnosti, organizovane i smislene radionice, proslave rođendana u profesionalnoj igraonici Ustanove uz korišćenje velikog parkinga PU Zemunland.

Posebnu pažnju Predškolska ustanova posvećuje uređenju prostranog dela dvorišta za realizaciju zadataka sportskog i fizičkog vaspitanja i kulture, sa primerenim sportskim terenima, poligonima, odgovarajućim spravama i rekvizitima, a u cilju:
razvijanja ljubavi i interesovanja za svakodnevno bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima
negovanja prirodnih oblika kretanja sa elementima atletike (trudi se, bićeš prav i zdrav!)
negovanja elementare gimnastike (šta moje telo može da uradi?)
primene vežbi za razvoj mišićnih grupa
podsticanja i uključivanja dece u elementarne veštine sportskih igara kao što su: košarka, fudbal, rukomet, odbojka...sa kraćim trajanjima, primenom odgovarajućih metodičkih postupaka i angažovanjem stručnog kadra
jačanja zdravlja i održavanja higijene (higijene tela, izleti, organizovana zimovanja, pripreme...)

Zemunland zadovoljava sve najmodernije prostorne programske standarde koji su obavezni za predškolske ustanove.
 

 U prostranom dvorištu od 25 ari ograđenom zidanom ogradom sazidan je objekat od 700m2. Udoban, moderno opremljen i prilagođen najnovijim standardima u oblasti prostora i bezbednosti dece.

Prelepo dvorište obezbeđuje kvalitetetan vaspitno-obrazovani rad sa decom. Razni poligoni i tereni omogućavaju da se deca kroz igru pravilno razvijaju uz boravak na čistom vazduhu koji je takođe važan za naše mališane.

Objekat je klimatizovan, obezbeđen protivprovalnim alarmom, protivpožarnom zaštitom, video nadzorom. Privlačan, svetao prostor, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečiji um, odgovara merama deteta ali i roditelja koje za svoje dete žele najbolje.


 

 

Želite da preporučite vrtić Zemunland i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Zemunland

Trenutno nema preporuka za Zemunland vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Zemunland vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.