Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Internationalni kutak

privatni vrtić

Kapetana Radiča Petrovića 32d

Zemun

O nama

Mi smo osnovali britansko-srpski vrtić “INTERNACIONALNI KUTAK“ zato što smo želeli da obezbedimo uzbudljivu, inovativnu brigu za vaše dete u učenju engleskog jezika u multinacionalnom okruženju za decu od 1-12 godina starosti. Vrtić se nalazi u mirnom i sigurnom kraju u Zemunu sa prostranim i maštovitim prostorijama i ogradjenim prostorom za igru na otvorenom.Naše osoblje je kvalifikovano i motivisano da obezbedi najbolje moguće obrazovanje, jednako kao i naša menadzerka Jade-Louise čiji je maternji jezik britanski engleski.

Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje i mi se trudimo da ga osiguramo svakom detetu ponaosob,prateći britanski nastavni program za rano učenje.Mi želimo da se svako dete ponaosob razvija na zdrav,radostan način koji odgovara njihovim godinama.

Učenje i razvoj

Svakom detetu  će biti dodeljen „ključni radnik“ koji će biti odgovoran za praćenje napretka vašeg deteta, razvijanje bliskog odnosa i osiguranje da oni imaju sretno i ugodno vreme u vrtiću.

Pratimo smernice školskog programa  utvrđene u fazi izrade rane godine koja je podeljena na 7 oblasti učenja:

3 Glavne oblasti:

Lični, socijalni i emocionalni razvoj – Učiti decu kako da rade. Da se igraju,  i sarađuju sa drugima.
Komunikacija i jezik – dozvoljava detetu da izrazi misli i osećanja
Fizički razvoj – Aktivnostima će se ponuditi promocija razvoja detetovih finih motoričkih veština.
4 Specifične oblasti:

Pismenost – razvija sposobnosti pisanja i čitanja
Matematika- Da poboljša razumevanje broja i matematičkih koncepata
Znanje i razumevanje sveta – Istraživanje raznolikosti porodica, okruženja i kultura
Izrazita umetnost i dizajn – Omogućavanje detetu da izrazi svoju vlastitu kreativnost, osećanja i ideje
Deca takođe učestvuju u engleskim časovima naše nastavnice čiji je Engleski jezik maternji. Ovo se odvija na zabavan način koristeći priče, pesme, rime i igre.

Mi to činimo kroz planirane aktivnosti, koje obično prate temu kao što su „sve o meni“, „transport“, „ljudi koji nam pomažu“ i „prostor“, što daje deci značajan i prijatan kontekst u kojem će učiti. Pored planiranih aktivnosti, deca imaju mogućnost da istražuju materijale i opremu, omogućavajući im da samostalno učestvuju u samostalnom učenju.

 

Želite da preporučite vrtić Internationalni kutak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Internationalni kutak

Trenutno nema preporuka za Internationalni kutak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Internationalni kutak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.