Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Smart školica

privatni vrtić

Pavla Vuisića 13

Altina, Zemun

O nama


Smart školica je otvorena 2017. godine na Altini u Zemunu. Prostrana kuća na dva sprata sa velikim dvorište se nalazi  u mirnom delu naselja sa porodičnim kućama, blizu osnovne škole i linije gradskog prevoza. Smart školica je prvi dvojezični vrtić na Altini. 
Smart školica je privatna akreditovana predškolska ustanova i škola stranih jezika. Naša želja je da promovišemo učenje engleskog jezika od najmlađeg uzrasta kao polazište za uspešnu budućnost. Privatni vrtić se brine o deci uzrasta 1-7 godina. Rad sa decom se bazira na individualnom pristupu i radu u malim grupama.
Škola stranih jezika je namenjena deci, omladini  i odraslima. Nudimo engleski i nemački jezik. Sadržaji kurseva su  pripreme za ispite, praćenje školskog programa i grupni časovi. Ono što nas izdvaja od drugih škola stranih jezika su programi prilagodjeni svakom polazniku i kreativne radionice engleskog jezika za decu uzrasta 3-6 godina.
Višegodišnje iskustvo u internacionalnom obrazovanju je najbolja preporuka za naš rad.
Smart školica tim, akreditovani privatni vrtić

Dvojezičnost
 


U Smart školici srpski i engleski jezik su jednako zastupljeni u svakodnevnom životu vrtića. Dokazano je da deca od rođenja do šeste godine najlakše usvajaju strani jezik. Mališani  sa lakoćom prihvataju drugi jezik, što znači da engleski prestaje da bude ‘strani’ jezik za njih, Takođe negujemo materni jezik kroz aktivnosti ‘razvoja govora’.

Usmerne i slobodne aktivnosti
 


 
Usmerene aktivnosti sa decom odvijaju se po planu i programu koji obuhvataju šest različitih oblasti:
Razvoj govora
Usvajanje početnih matematičkih pojmova
Upoznavanje okoline
Muzičko vaspitanje
Likovno vaspitanje
Fizičko vaspitanje

Jolly Phonics


 
Ovo je zabavan način učenja engleskog Alfabeta. Ovde se koristi synthetic phonics pristup (čitanje reči mešanjem zvukova zajedno kako bi formirali reč). Ova metoda učenja je zabavan pristup koji mališanima omogućava da nauče pravilan izgovor, i primenjuje se kroz zabavne igre i pesmice primerene za određeni uzrast.

Želite da preporučite vrtić Smart školica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Smart školica

Trenutno nema preporuka za Smart školica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Smart školica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.