Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Dečija Priča

privatni vrtić

Tošin bunar 102

Zemun

Vrtić kreativna radionica „Dečija priča“ osnovan je u martu 2015. godine, a od početka rada imamo veoma ljubazan tim i zadovoljne korisnike naših programa.

Vrtić kreativna radionica „Dečija priča“ poseduje prostoriju za igru, kuhinju sa trpezarijom, spavaonicu i dvorište prilagođeno za decu. U objektu vrtića deca su raspoređena u 4 vaspitne grupe – mlađa, srednja, starija i predškolska vaspitna grupa. Prilikom formiranja grupa vodimo računa o kalendarskom uzrastu dece, ali i o njihovim sposobnostima i interesovanjima. 

Broj dece u grupama je optimalan i omogućava realizaciju plana i programa na grupnom i individualnom nivou. O deci u svakoj od grupa brinu po dva vaspitača.

Želite da preporučite vrtić Dečija Priča i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Dečija Priča

Trenutno nema preporuka za Dečija Priča vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dečija Priča vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.