Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Naša Vila

privatni vrtić

Kordunaškoj 17,

naselje „Sava Kovačević“, , Zemun

„Naša Vila“je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja.

Nalaz se u mirnom delu Zemuna, u naselju „Sava Kovačević“, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd,Bežanijsku kosu i Batajnicu ali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece.

Osim porodičnih kuća u neposrednoj blizini je i Osnovna škola „Rade Končar“, Dom zdravlja i druge institucije.

„Naša Vila“ je privatna vila starog Zemunca, podignuta 1936. godine, umećem majstora tog vremena. Ona arhitektonski predstavlja pravo umetničko delo, trag jednog prošlog vremena ali je i potpuno adaptirana i prilagođena savremenim uslovima odgajanja dece. Ona će biti mesto nesputane dečje igre, zabave i pravog zadovoljstva. Vila jeste promenila namenu, u svoj ambijent toplog i porodočnog doma primila je decu i sada je to dečji vrtić sličan drugima, a u isto vreme i sasvim različit.

Deca će ovde odrastati u maštovitom okruženju, mi ćemo ih podsticati na učenje kroz igru, a sve u skladu sa individualnim potrebama svakog mališana.

Površina korisnog zatvorenog prostora je oko 500m2, u tri nivoa, kao i veliko dvorište površine 8 ari, puno zelenila i sprava za dečju igru i zabavu.

Vaspitne grupe su podeljene kalendarski:

-Vaspitanje i nega dece od 1. do 3. godine (jaslice)

-Vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina

¬Pripremni predškolski program.

O deci se brine stručan i iskusan kadar:

vaspitači i medicinske sestare vaspitači a sve to pod strogom kontrolom spoljnih saradnika i stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije, umetnosti, medicine i sporta.

Upis za decu od 1 do 7 godina je u toku. Sve informacije možete dobiti na telefon: 064 27 96 390.

Za upis deteta potrebno je da donesete sledeća dokumenta:

Želite da preporučite vrtić Naša Vila i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Naša Vila

Trenutno nema preporuka za Naša Vila vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Naša Vila vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.