Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Fantazija

privatni vrtić

Oficirska kolonija 22

Batajnica, Zemun

Privatna predškolska ustanova "Fantazija" 

živi i radi za decu od 2006. godine. Izgrađena je kao namenski objekat.  Verifikovana od Ministarstva prosvete i Privrednog suda, poštujući sve propise namene (kako sanitarne tako i vaspitno-obrazovne, kadrovske) pruža usluge roditeljima i deci kao osobena u pogledu edukativnog programa ,vaspitno-obrazovnog rada u toku poludnevnog ili celodnevnog boravka.

Raspolaže sa mnoštvom kvalitetne montesori didaktike kao i uvozne „akrosove“ sa željom da zaokruži svaki detetov  trenutak  kvalitetnim.Ustanova je sa svojim zaposlenima licencirana za sprovođenje NTC programa rada koji kod dece umesto reproduktivnog ima zadatak razvoja funkcionalnog razmišljanja.

 

Locirana na mestu potpuno bezbednom za boravak mališana, u mirnoj ulici bez saobraćaja, sa velikim parkingom ispred objekta, interfonskom kapijom,alarmnim sistemom,video kamerama, radi još bezbednijeg osećaja i sa dva velika dvorišta koji okružuje čitav prostor. Dvorište je opremljeno raznim rekvizitima (ljuljaške, klackalice, penjalice, vrteške, peščanici, tobogani, bicikli, tricikli, mini-dečja teretana, trambolina, fudbal,peščanicima...kao i sa velikom dečijom spoljašnjom igraonicom-lavirintom),rad dece u bašti,(sadnja,zalivanje,plevljenje,branje povrća) u ulici Oficirska kolonija 22 u Batajnici.

U nameri ustanove je i pravljenje mini zoo vrta za rad dece, za negu, brigu i osećaj odgovornosti ka životinjskim vrstama. 

 

Unutrašnjost objekta se prostire na dva nivoa,na površini od 270 metara kvadratnih, na jednom nivou i 150 na spratnom nivou, sa svim neophodnim uslovima za rad i bezbednost mališana. NTC program motoričkih aktivnosti se u periodu od proleća do jeseni organizuje na dvorištu dok se u zimskom odigrava u fiskulturnoj sali ustanove. NTC program prate rekviziti „Tera bend“ proizvođača namenjeni za ravna stopala,pravilno držanje tela visokog kvaliteta.

Radne prostorije namenjene za boravak uzrasnih grupa:

od 1 godine, Jasle 1, "Kolibrići"
od 2 godine,Jasle 2,“Ježići“
od 3 godine,Jasle 3,“Leptirići“
od 4 godine-vrtićka grupa „Bubamare 1“
od 4 godine-vrtićka grupa „Bubamare 2“
od 5 godina-vrtićka grupa „Pčelice“
od 6-7 godina-predškolska grupa „Predškolci“

Trpezarijski prostor isključivo namenjen za obavljanje obroka dece, te se tako obroci ne obavljaju unutar radnih soba.

Pet toaleta namenjena deci sa opremom prilagođenom uzrastu mališana (baterijama sa podešenim mlazom i temperaturom vode...), toaletom za vaspitače i ostalim prostorijama (ostavom, kotlarnicom,vešerajem ustanove...) prijatnih dezena i veselih boja.

Želite da preporučite vrtić Fantazija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Fantazija

Trenutno nema preporuka za Fantazija vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Fantazija vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.