Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Svitac

privatni vrtić

Ugrinovački put 78

Altina, Zemun

O nama

Naš vrtić “Svitac” je počeo sa radom 2006. godine i sve do sada uspešno sarađujemo sa decom…
Nalazimo se u Zemunu na Altini, Ugrinivački put 78. Vrtić je potpuno opremljen i adekvatan za sve uzraste dece, za dnevni boravak.

Naš vrtić će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima. Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan. Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića.

Vrtić je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu. Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj. Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima. Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe. U vrtiću “Svitac” se svako dete poštuje i uvažava se njegova individualnost i podstiče, jača kreativnost i samopouzdanje. Komunikacija i socijalizacija je jedna od bitnih stavki razvoja mališana, zato im i pružamo potpunu slobodu u izražavanju u bilo kom segmentu.

Trenutno imamo 4 zaposlena vaspitača koji vode brigu o deci. Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti, bilo da su u pitanju vaspitači, medicinska nega, stručni saradnici iz engleskog jezika, plesa itd. “Svitac” u ovom momentu ima 30 mališana uzrasta od 1 – 6 godina.

Uslovi za upis:

Upis dece uzrasta od 1 godine – 6 godina.
Deca mlađa od jedne godine, se upisuju samo uz konsultaciju vaspitača
Pre upisa roditelji su dužni da dostave potvrdu od pedijatra da je dete zdravo za kolektiv

Usluge

Pružamo usluge potpune nege za najmlađe u grupi i sticanje prvih radnih navika, kao i vaspitno obrazovani program za stariju grupu.

NEGA:
Prilagođena nega i ishrana za decu do 3 godine. Obezbeđene vežbe motorike, tipa hvatanje kockice i druge aktivnosti.

ISHRANA:
Veoma nam je važno da se naši mališani pravilno hrane i razvijaju. Zato je ishrana u vrtiću veoma raznovrsna, sa prirodnim sastojcima i naravno jako puno voća.

ZDRAVSTVENI NADZOR:
Obavezan sistematski pregled 1-2 puta godišnje. Svako dete ima svoj lični zdravstveni karton i tako smo u mogućnosti da pratimo dečiji razvoj, kao i psiho-fizičko zdravlje. Postoji nadzor sanitarne inspekcije, kao i pedijatrijska služba koja evidentira zdravstvene kartone dece. Takođe pregled i rad logopeda je omogućen jednom nedeljno, u vidu grupnih pregleda i individualnih ukoliko postoji potreba za time.

VASPITNO OBRAZOVNI RAD:
Vaspitno obrazovni rad se obavlja u skladu i prema uzrastu dece. Plan i program koji se dobija od ministarstva se ostvaruje na dnevnm, mesečnom i godišnjem nivou.

STRUČNI SARADNICI:
Omogućeno je svim mališanima u okviru vrtića “Svitac” da pohađaju

– Engleski jezik-
Važi za decu od 3 godine , pa na dalje. profesorka engleskog jezika održava nastavu dva puta nedeljno.
Engleski jezik je prilagođen uzrastu dece i radi se po programu na mesečnom nivou. Ukoliko je recimo u pitanju mesec oktobar, onda se uče reći koje su vezane za jesenji period, tipa vetar, lišće, kiša itd. Trajanje nastave je dva časa, dva puta u nedelji.

– Muzičko-
U okviru muzičkog deci se omogućava da uče pesmice prilagođene njihovom uzrastu, svi zajedno pevaju u horu, omogućeno im je sviranje na instrumentima harmonika, sintisajzer, gitara i slično.

– Ples-
Zastupljeni su svi plesovi, uglavnom kroz muziku prepoznatljivu deci uče se osnovni koraci, rade se vežbe, uče se pravilnom držanju tela, sedenja, skreće im se pažnja da kroz muziku i ples vode računa o držanju tela.

– Logoped-
Vrtić ima saradnju sa logopedom – defektologom, stručnim licem koje pri svakom prijemu deteta odradi testiranje i na osnovu rezultata, ako je potrebno, rad se individualno nastavlja.

Stručni saradnici,  raspored po danima:

– Ponedeljak: Balet i Logoped

– Utorak: Muzičko

– Sreda: Ples

– Petak: Engleski

 

Želite da preporučite vrtić Svitac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Svitac

Trenutno nema preporuka za Svitac vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Svitac vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.