Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

ABC Junior 1

privatni vrtić

Pregrevica 59

Zemun

Predškolska ustanova ABC Junior


nalazi se na dve lokacije:


1. Pregravica 59 u Zemunu

2.Petra Kočića 12 A na samoj granici Novog Beograda i Zemuna

Za proteklih petnaest godina postojanja, uz permanentno obogaćivanje programa koji prate potrebe savremenog deteta, naš vrtić je prerastao u dečje carstvo u kome su znalački izbalansirane aktivnosti intelektualnog, umetničkog, socio-emotivnog  i fizičkog karaktera.

Radno vreme je od 7:00 do 17:30

Deca borave u uzrasno podeljenim grupama od jaslenog do predškolskog uzrasta. Broj dece u grupi je od osam do petnaest, u zavisnosti od uzrasta.

Tim koji voli, uči i vaspitava našu decu sačinjavaju:


Direktor, menadžer, sekretar, pedagog, vaspitači, filolozi, medicinske sestre, lekar, logoped, nastavnik fizičkog vaspitanja,  saradnici za sportske i umetničke aktivnosti, kuvarice i domaćice.

PUT DO DEČJEG ZNANJA


Učenje je detetova hrana za dušu i put ka ostvarivanju njegovog bića. Svako dete nosi duboke unutrašnje motive za sticanje znanja, a naš zadatak je da ga ohrabrimo i podstaknemo znalačkim metodama. Imajući u vidu da je spoljašnji motiv za učenje koji mu pružamo samo podsticaj unutrašnjem, prioritet u planiranju načina izvođenja aktivnosti je negovanje dečjeg unutrašnjeg motiva.

Ne postoje manje ili više pametna deca- sva su deca pametna ali za različite oblasti. Naš je zadatak da prepoznamo koju vrstu inteligencije dete nosi i obrazujemo ga uvažavajući njegovu idividualnost.

Pored toga što nose različita interesovanja, deca i uče na različite načine. Ove dve činjenice su nas motivisale da kreiramo sopstveniProgram savremenih obrazovnih metoda. Koncepcija ovog programa je bazirana na sledećim principima:

Interesantnost teme u odnosu na dečji uzrast

Osavremenjavanje sadržaja u skladu sa opštim napretkom i promenama u interesovanjima

Način prezentacije sadržaja je usklađen sa prihvatljivim načinom usvajanja znanja u zavisnosti od tipa detetove dominantne inteligencije

Interakcija u učenju

Individualni rad

Učenje kroz iskustvo (putem izvođenja eksperimenata)

Kreativne radionice u kojima deca stvarajući, upotrebom različitih materijala, usvajaju znanja iz različitih oblasti

Konkretizovanje apstraktnih sadržaja

Korišćenje metoda mapa uma i mnemo tehnike kao pomoć prilikom obrade tema

Učenje kroz igru. Igre koje za cilj imaju usvajanje znanja neiscrpni su podsticaj za kreativnost vaspitača. Od igara koje imaju akcenat na kinestetičkoj inteligenciji, preko socijalno-emotivnih (kroz dramske radionice), do intelektualnih i mnogih drugih put do dečjeg znanja postaje zadovoljstvo za vaspitača i dete.

Želite da preporučite vrtić ABC Junior 1 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić ABC Junior 1

Trenutno nema preporuka za ABC Junior 1 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite ABC Junior 1 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.