Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Naše Čedo

privatni vrtić

Dubrovačka 20

Zemun

Dobrodošli!


Predškolska ustanova "NAŠE ČEDO" akreditovana je od strane Ministarstva Prosvete

- Program čini spoj srpske tradicije i novih evropskih saznanja, sa ciljem da deca odrastu u dobre i prosvećene ljude.
- Stručnim timom rukovode diplomirani vaspitač i diplomirani socijalni pedagogsa inostranom diplomom.
- Brigu o zdravlju dece vodi pedijatar kroz redovne preglede i kontrolu briseva.
- Jelovnik se može prilagoditi posebnim potrebama deteta, uz nadzor pedijatra-nutricioniste, u dogovoru sa roditeljima.

Prva nedelja adaptacije je besplatna, dođite i probajte bez obaveza!

O nama


Predškolska ustanova "Naše čedo" pod ovim nazivom radi od 2011 godine, kada smo dobili verifikaciju od Ministarstava Prosvete. Samom nastanku ustanove predhodio je trogodišnji rad dečijeg studija.

Rad predškolske ustanove je tako koncipiran da se temelji na upoznavanju naše tradicije uz primenu najnovijih metodoloških saznanja iz Evrope. Uz upoznavanje i poštovanje naše kulture i tradicije decu upoznajemo i sa drugim kulturama i tradicijama verodostojno prenoseći šarolikost ovih dalekih zemalja i krajeva. Materijale i ideje za domaću tradiciju crpimo iz našeg nasleđa i okoline. Za strane i daleke krajeve tesno sarađujemo sa ambasadama koje nam uvek rado izađu u susret kako bismo što verodostojnije predstavili kulture ovih krajeva.

Ostali sadržaji se sprovode pod redovnim nadzorom gradskog Sekretarijata za obrazovanje i vaspitanje. Celine koje obrađujemo su podeljene po mesecima, o čemu roditelji budu obavešteni i informisani pismenim putem.

Na kraju radne godine uvek obrađujemo jednu veću temu iz koje proizađe završna priredba. Izbor teme uvek zavisi od dečijih interesovanja ili na neki drugi način aktuelne teme.

Svako dete je propraćeno zajedno sa svojim interesovanjima i potrebama, a opet u interesu njegovog razvoja. Individualni razgovori sa roditeljima nam služe za razmenu informacija koje se tiču detetovog razvoja, jer smo mi u svakom smislu podrška porodici.

Cilj našeg rada je da deci pružimo što širi spektar obrazovanja kako bi što kvalitetnije formirali svoje mlado biće. U ostvarivanje ovog cilja uključeni su i brojni dodatni sadržaji, koje sprovode adekvatno edukovani saradnici!

U dogovoru sa roditeljima organizujemo dva puta u toku godine boravak na selu!

Od 2011. godine u prostorijama naše ustanove sprovodi se pripremna nastava za muzičku školu, tj. Muzička škola Kosta Manojlović šalje nastavnika koji obavlja pripremnu nastavu za decu mlađeg uzrasta.

Ostvarena je i saradnja sa Osnovnom školom Svetozar Miletić na obostrano zadovoljstvo.

U našem vrtiću posebna pažnja je posvećena dečijoj ishrani. Ishrana je bazirana na kvalitetnim, svežim namirnicama pripremljenim po principima zdrave obrade, sa puno posnog mesa, povrća i voća.

Nudimo mogućnost kratkoročnog zbrinjavanja dece u vrtiću za goste hostela B&B Zemun koji se nalazi u neposrednoj blizini vrtića.

Program


Program dečijeg vrtića "Naše čedo" urađen je u skladu sa "Opštim osnovama predškolskog programa" koje je doneo Nacionalni prosvetni savet. Naš program je otvoren i fleksibilan, polazi od deteta i teži da odgovori njegovim interesovanjima i potrebama.

Pored toga što svoj rad zasnivamo na polazištima sadržanim u zvaničnim "Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja", oslanjamo se i na elemente novijih praktičnih i teorijskih dostignuća predškolske pedagogije i psihologije, savremena shvatanja o učenju dece putem aktivnih metoda, razvojne programe po meri dece i savremena shvatanja o detetu kao aktivnom, interaktivnom i kreativnom biću.

Sadržaji:

engleski
ritmika
upoznavanje okoline
upoznavanje raznih država i običaja
upoznavanje matematičkih pojmova
negovanje lepog izražavanja
dramske radionice
muzičke radionice
slikanje i vajanje

Želite da preporučite vrtić Naše Čedo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Naše Čedo

Trenutno nema preporuka za Naše Čedo vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Naše Čedo vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.