Povratak prirodi
Povratak prirodi - Zemunski salaš

Vrtić za decu od 2 do 4 god.

Povratak prirodi - Dunav Platz

Viša predškolska ustanova (5 i 6 god.)

Čudesno carstvo

privatni vrtić

Cara Dušana 98

Zemun

Predškolska ustanova „Čudesno carstvo“ se nalazi u Zemunu, u ulici Cara Dušana 98. Počeli smo sa radom marta meseca 2016 godine. Vrtić je opremljen najsavremenijim igračkama i didaktičkim materijalom koji je potreban ya rast i razvoj svih uzrasnih grupa. Vrtić i jasle vodi stručno lice sa preko 15. godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Čudesno carstvo je ustanova koja se bavi razvojem intelektualnih, emocijalnih, socijalnih, moralnih i fizičkih sposobnosti deteta. Naš tim čine: Medicinske sestre, vaspitači, psiholog i logoped, koji su prisutni u svakodnevnom radu sa decom. Cilj vrtića „Čudesno carstvo“ je da pratimo razvoj deteta, radimo na otkrivanju njihovih potencijala, praktikujemo zdrave životne stilove, podižemo svest o važnosti sopstvenog zdravlja i higijene kao i rarazvoj psiho-fizičke sposobnosti. Organizujemo rekreativne nastave dva puta godišnje kao i redovne izlete. Vrtić „Čudesno Carstvo“ tokom dana pruza detetu sve na jednom mestu (školu stranih jezika, radionice sa logopedom, kreativne aktivnosti, druzenje, muzičke aktivnosti, zdravu ishranu, sport), kako bi roditelji, kada preuzmu dete svoje vreme iskoristili za neznost, ljubav i paznju.

Želite da preporučite vrtić Čudesno carstvo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čudesno carstvo

Trenutno nema preporuka za Čudesno carstvo vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čudesno carstvo vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zemun - Beograd - ioi.