PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Colorado

Predškolska ustanova

Anice Savić Rebac 37

Višnjička banja, Palilula

O COLORADU


„Deca su ukras sveta“, a mi u Coloradu verujemo da su najveće blago koje ova planeta poseduje. U našoj predškolskoj ustanovi dete je mali čovek sa svojim pravima, bogatim potencijalom i talentima koje nosi u sebi, obavezama kao sva velika deca, maštom kao svi mali ljudi. Ljubav prema ovom lepom, ali i izuzetno zahtevnom pozivu motivisala je Mariju da pokrene projekat Colorado i napravi dečiju oazu. Njena ideja je da to bude predškolska ustanova sa kvalitetnim uslovima, sadržajima i programima za decu, koji će podstaći dečiju radoznalost i želju da dalje uče: „Velika zajednica koju čine deca i visoko motivisane, obrazovane osobe, koje veliku pažnju poklanjaju negovanju i uvažavanju porodičnih i kulturnih vrednosti, uz učenje dece toleranciji i lepom ponašanju“.

Naše vrednosti, kao puzzle, čine Colorado predškolsku ustanovu mestom gde svi zajedno rastemo kada stvaramo i maštamo. Cilj svih nas je da najlepše uspomene i prave vrednosti naši mališani ponesu sa sobom.

 

Želite da preporučite vrtić Colorado i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Colorado

Najbolji vrtic na Visnjickoj banji!

2018-07-12 Zorica

Preporučite Colorado vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.