PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Happy kids 7

privatni vrtić

Višnjička 45

Karaburma – Big Fashion, Palilula

O nama 


Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Predškolsku ustanovu “HAPPY KIDS”.
Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” osnovana je 1. septembra 2006. godine. Od tada do danas ova ustanova postala je sinonim vrhunskog standarda u pogledu, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra,dobro opremljenih prostora, ljubazne usluge i pristupačne cene.

Od decembra 2010. godine Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, “HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima “HAPPY KIDS” se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji. Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Baveći se ovim poslom, najviše smo ponosni na korisnike naših usluga – naše srećne mališane, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu, lepo vaspitanu i kvalitetno obrazovanu decu.

Drage mame i tate, polaskani smo kada odlučite da upišete dete u naš vrtić i novu odgovornost prihvatamo vrlo ozbiljno. Svaka saradnja sa vama, vaš predlog, sugestija, primedba, pa i kritika su nam dragoceni, jer vaše dete je naša zajednička briga.

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Happy kids 7

Ponosni smo što smo u mogućnosti da od oktobra 2017. godine ponudimo još jedno sigurno i srećno okruženje za rast i razvoj vaših mališana od deset meseci do sedam godina.

Vrtić Happy Kids 7 se nalazi u Višnjičkoj ulici 45a, na Paliluli, u delu grada koji je gradskim prevozom, ali i važnim saobraćajnicama, dobro povezan sa svim delovima Beograda. Ispred samog objekta nalazi se stanica autobusa 35, 74, 25P, 32E, 202. Vrtić se nalazi preko puta tržnog centra Big Fashion i na pešačkoj je razdaljini od poznatog beogradskog šetališta Ada Huja, gde deca često pešice odlaze i šetaju na svežem vazduhu pored Dunava.

Prostrano pripadajuće dvorište je prekriveno travnatom površinom sa igraonicom za vrtićki uzrast i posebno odvojenim delom za jasleni uzrast.

Objekat površine 600 m² je kompletno adaptiran i u potpunom skladu sa prepoznatljivim principima uređenja prostora Happy Kids-a.

Vrtić ima dva nivoa. Na prvom nivou se nalaze impresivna igraonica sa sportskim centrom, centrima za igru uloga i atraktivno dekorisan botanički centar. Na drugom spratu se nalaze: deci privlačno prijemno odeljenje, trpezarija za jasleni i vrtićki deo uređena po meri mališana, kvalitetno opremljen kompjuterski centar, muzički centar sa pozornicom, stimulativno uređen kosmički centar, jezički centar sa interaktivnom tablom, manipulativni i kreativno- senzorni centar, centar za bubamare, soba za popodnevni odmor i centar za zdravstveno- preventivni rad pedijatra i medicinske sestre na preventivi.

Prostor je bogat prirodnom svetlošću što umnogome utiče na dobro raspoloženje dece i njihov osećaj sreće i zadovoljstva. U ovom se objektu, zbog multikulturnog i različitog jezičkog porekla upisane dece, školica engleskog jezika održava svakog radnog dana.

Kao partneri roditelja u vaspitavanju dece, želimo da pružimo podršku i pomoć u najvažnijoj i najlepšoj životnoj ulozi, roditeljstvu. U radu težimo sveobuhvatnoj edukaciji dece i nastojimo da svoju ulogu ispunimo na najbolji mogući način. Sa decom rade mladi vaspitači i stručni saradnici, koji su tokom studiranja učestvovali u raznim projektima i vanškolskim edukacijama, ali i postizali najbolje rezultate tokom školovanja, te su na osnovu navedenih kriterijuma izabrani da budu deo kolektiva Happy Kids-a. Pored navedenih kvaliteta, zaposleni svakodnevno u svoj rad ulažu nemerljivu i bezuslovnu ljubav prema deci i vođeni idejom da je dobrobit dece naš neprikosnoveni interes, kontinuirano ulažu u svoje usavršavanje.

Prostor vrtića je pokriven video-nadzorom što roditeljima omogućava da prate svoje dete tokom njegovog boravka u vrtiću.

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 18:00 časova, ali smo tu za vas i vikendom, praznikom, kao i svim neradnim danima. Biće nam čast ukoliko odlučite da nam poverite brigu o svom mezimčetu!

Želite da preporučite vrtić Happy kids 7 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy kids 7

Trenutno nema preporuka za Happy kids 7 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy kids 7 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.