PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Zvezdano Nebo

privatni vrtić

Juhorska 33

Karaburma, Palilula

Predskolska ustanova Zvezdano Nebo

Mi smo novootvorena Predskolska ustanova Zvezdano Nebo koja se nalazi na teritoriji opštine Palilula sa sedištem u ulici Juhorska broj 33, Karaburma. Predškolska ustanova se nalazi u okviru jednog objekta i zauzima postor od 700 m2, kao i dvorište prilagodjeno za igru dece i boravak na svežem vazduhu od 150m2.
 
Svako dete za nas je individua pa tako i pristupamo negovanju svih aspekata njihovog razvoja. Stručni vaspitači, savremeno opremljene prostorije i prostrano dvorište obećavaju prijatan boravak i odlične uslove za napredak vašeg deteta.

Dobro došli!

Želite da preporučite vrtić Zvezdano Nebo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Zvezdano Nebo

Trenutno nema preporuka za Zvezdano Nebo vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Zvezdano Nebo vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.