PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Dediks Kids

privatni vrtić

Kikindska 9

Borča, Palilula

Ko je Dediks Kids


Mi se bavimo vašom decom, dođite i uverite se.
Dediks kids je novoizgrađena privatna predskolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 022-05-28/2013-07 od 18.11.2013. godine. Naša namera od samog početka osnivanja ustanove jeste da do najsitnijih detalja Vašoj deci obezbedimo siguran boravak, kvalitetnu edukaciju i adekvatnu negu. Zaposleni u našoj ustanovi su kvalifikovani stručnjaci u radu sa decom, te odgovorno tvrdimo da je boravak Vašeg i našeg deteta bezbedan, edukativan i zabavan. Kod dece podstičemo intelektualne i komunikativne sposobnosti, logičko-matematičko mišljenje, govorne, muzičke, likovne i dramske sposobnosti, socioemocionalni razvoj i razvoj motorike. Uz nas će mališani graditi čvrst temelj za dalje usavršavanje.

ORGANIZACIJA VASPITNO-OBRAZOVNOG RADA


Oblici rada koji se realizuju u našoj ustanovi su jasle, vrtić i PPP. Program nege i vaspitno-obrazovnog rada za decu uzrasta od jedne do tri godine realizuje se u uzrasnim grupama – mlađa jaslena grupa koju pohađaju deca uzrasta od jedne do dve godine i starija jaslena grupa za decu od dve do tri godine. Za decu uzrasta od tri godine do uključivanja u program pripreme za školu rad se organizuje u grupama mešovitog sastava. U godini pred polazak u školu realizuje se pripremni predškolski program u celodnevnom trajanju.

O Našim uslugama

Naša predškolska ustanova Vam nudi najkvalitetnije usluge do kojih smo došli velikim trudom, a sa namerom da naša deca budu zadovoljna i srećna u svakom pogledu za vreme boravka kod nas.
U očuvanju i poboljšanju postignutog kvaliteta neophodno je poštovanje pravila koje ustanova nalaže koja moraju da poštuju kako osoblje i roditelji tako i svi učesnici u vaspitanju i obrazovanju naše dece.

 

Želite da preporučite vrtić Dediks Kids i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Dediks Kids

Moja deca idu u ovaj vrtic i ja sam vise nego zadovoljna.Ovo je mesto sa koga moja deca odlaze zadovoljna i srecna kuci.Puno ljubavi,podrske,uspomena sa ovim dragim ljudima.Sve pohvale za strucan kadar i ostale zaposlene u vrticu.

2018-07-12 Aleksandra Momic

Preporučite Dediks Kids vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.