PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Sinderela

privatni vrtić

29. novembra 36

Boleč, Palilula

Vrtić "Sinderela" osnovana je 2000. godine, a 2009. prerastao je u predškolsku ustanovu, verifikovanu od strane ministarstva prosvete Republike Srbije.

Vaspitno-obrazovni rad sa decom se realizuje po modelu "B" i organizovan je u tri celine:

Jasle od 1 do 3 godine
Vrtić od 3 do 6 godina
Pripremni predškolski od 6 do 7 godina
Nudimo vam:

Poludnevni i 
Celodnevni boravak
vrtic-bolec

Pored uobičajenih aktivnosti koje se tiču podsticanja socijalnog, emocionalnog, intelektualnog i fizičkog razvoja pod vođstvom naših vaspitača, imamo i stručne saradnike koji su specijalizovani za svoj posao i to: logopeda, psihologa i pedijatra. Učimo engleski jezik, kao i balet, za šta angažujemo spoljne saradnike. Od prvih toplih prolećnih dana, a u oblasti "sveta oko nas" sadimo cveće, upoznajemo biljni i životinjski svet, igramo se u našem lepom dvorištu na spravama, imamo ekološke radionice, časove lepog ponašanja kroz sve aktivnosti.

 

Poštovani roditelji! Omogućite vašoj deci da uče kroz igru sa našim vaspitačima uz stalno unapređenje razvoja deteta, a uz uvažavanje njihovih mogućnosti i interesovanja kroz opšte, posebne i konkretne zadatke u skladu sa Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju Republike Srbije.

Naša velika prednost je u tome što se nalazimo u lepom okruženju. Imamo svoje veliko dvorište površine 9 ari sa travnjakom i svim potrebnim mobilijarom za pravilan fizički razvoj deteta. Dvorište je ograđeno i obezbeđeno video-nadzorom. Kad god to vreme dozvoli, tu se igramo i učimo.

ISHRANA DECE


U skladu sa pedagoškim standardima, polaznicima redovnog programa tokom boravka u vrtiću omogućena je konzumacija 4 obroka i to: doručak, voćni obrok, ručak i užina.

Vreme konzumiranja je fleksibilno.

Hranu dobijamo od keteringa "Lido" Zemun. Svakodnevno do 11 sati prijavljujemo broj obroka u zavisnosti od broja dece koja ručaju u vrtiću. Pri izboru gotovih jela vodimo računa o njihovoj nutricionističkoj vrednosti. Koriste se prehrambeni standardi izrađeni za specifične potrebe predškolske dece.

Želite da preporučite vrtić Sinderela i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Sinderela

Trenutno nema preporuka za Sinderela vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Sinderela vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.