PLay Vrtić i Jaslice
Play privatni vrtić

Akreditovan vrtić sa subvencijama

Kindergarden - moj vrtić

Mulifunkcionalan prostor na 1600 m²

Happy kids 5

privatni vrtić

Višnjički venac 73a

Višnjička banja, Palilula

O nama 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Predškolsku ustanovu “HAPPY KIDS”.
Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” osnovana je 1. septembra 2006. godine. Od tada do danas ova ustanova postala je sinonim vrhunskog standarda u pogledu, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra,dobro opremljenih prostora, ljubazne usluge i pristupačne cene.

Od decembra 2010. godine Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, “HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima “HAPPY KIDS” se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji. Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Baveći se ovim poslom, najviše smo ponosni na korisnike naših usluga – naše srećne mališane, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu, lepo vaspitanu i kvalitetno obrazovanu decu.

Drage mame i tate, polaskani smo kada odlučite da upišete dete u naš vrtić i novu odgovornost prihvatamo vrlo ozbiljno. Svaka saradnja sa vama, vaš predlog, sugestija, primedba, pa i kritika su nam dragoceni, jer vaše dete je naša zajednička briga.

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Happy kids 5

Za decu u vrtiću Happy Kids, avantura kroz svet nauke i novih saznanja ne počinje sa polaskom u osnovnu školu, već sa polaskom u jasle ili vrtić To je jedan od razloga zašto majke svoju decu upisuju u naš vrtić, pre nego što se deca i rode!

U srcu Višnjičke Banje, u ulici Višnjički venac 73-a, u septembru 2016. godine, otvara se vrtić Happy Kids 5.

Ovo je još jedan luksuzno opremljen objekat naše ustanove u kojem deca, razvijaju svoje socijalne veštine, ali i stiču perfektno obrazovanje, emotivnu zrelosti i samopouzdanje.

Ovaj namenski građeni objekat površine od oko 500m2, sa prostranim dvorištem, ima kapacitet za 6 uzrastno-razvojnih grupa, sa mogućnošću proširenja. Objekat je kombinovanog tipa, i sadrži i jasleni i vrtićki deo. Happy Kids 5 pohađaju deca od 1 do 7 godina, svrstana u uzrastne grupe.

Objekat je klimatizovan i obezbeđen alarmom i internet video nadzorom, preko kojeg roditelji mogu posmatrati aktivnosti svog deteta tokom celog dana.

Tokom gradnje objekta, pored ispunjenja svih ostalih zakonom predviđenih uslova, posebno je vođeno računa i o tome da se postave velike staklene površine, koje prostoru daju efekat prostranstva i maksimalne osvetljenosti.
Objekat poseduje dvorište, ali i velike terase na kojima će deca obavljati sportske ili edukativne aktivnosti na svežem, banjskom vazduhu, tokom onih dana u godini kada pada kiša.

Tokom promotivnog obilaska vrtića, videćete:

sobu za spavanje beba, sobu za popodnevni odmor dece jaslenog i vrtćkog uzrasta, centar za učenje kroz igru, imitativne centre, muzički centar, jezički centar, kosmički centar za upoznavanje sa prirodnim pojavama i procesima, centar za razvijanje domaćinskih navika i za osamostaljivanje, centar za čitanje i za razvoj govornih veština i retoričkog samopouzdanja, IT centar za individualni rad na kompjuteru sa interaktivnom belom tablom, biblioteku, centar za igru sa prljavim materijalima i još mnogo toga.
Jaslena grupa u ovom objektu ima svoj senzorno-umirujući kutak sa svetlosnim efektima, muzikom i sa puno različitih sredstava koje deca najmlađeg uzrasta mogu da dodiruju, vide, osete ili da istražuju svojim čulima. To za decu predstavlja konstantan izvor pozitivne energije i dobrih stimulacija za pravilan, ne samo fizički, već i psihički i umno-mentalni razvoj.

I u ovom objektu, sa decom radi tim već unapred pripremljenih, visoko kvalifikovanih i mladih vaspitača, medicinskih sestara, specijalnih pedagoga, koji svojim znanjem i iskustvom čine stub Happy Kids-a 5.

Radno vreme ovog objekta je od 7-18h. Pored 5 radnih dana u ovom objektu, roditeljima će biti omogućeno da koriste i dodatnu uslugu: boravak deteta subotom od 7 do 15h.

Kod nas je igra zabavno učenje, a učenje ozbiljna zabava!

Ako VIDETI ZNAČI VEROVATI, mi Vas pozivamo da nas posetite, jer ima još mnogo toga što bismo Vam pokazali i ispričali!

Želite da preporučite vrtić Happy kids 5 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy kids 5

Trenutno nema preporuka za Happy kids 5 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy kids 5 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Palilula - Beograd - ioi.