Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Baby palace Andjela - Sanjalica

privatni vrtić

Kajmakčalanska 42

Zvezdara

„BABY  PALACE ANDJELA “ 

je osnovana sad već davne 2003.godine.  Akreditaciju od Ministarstva prosvete  dobija  medju prvih sedam vrtića u Srbiji takozvanih "sedam veličansvetnih".

Put do postignutog kvaliteta  nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.

 U   „BABY PALACE ANDJELA „ vaspitne grupe su kalendarski uslovljene kako kada je reč o jaslenim grupama dece do 3 godine, o vaspitnim grupama dece od 3 godine do polaska u školu tako i pripremnim predškolskim grupama. Vaspitne grupe su male i pogodne za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad i posvećenost svakom detetu od strane vaspitača. Prema usvojenom standardu „BABY PALACE ANDJELA „ grupe broje do 12+1dece.

SERVISI U FUNKCIJI PORODICE

 Gradeći sistem naše ustanove uvek smo se vodili time da pre svega zadovoljimo dečje potrebe i interesovanja, a zatim i da olakšamo porodičnu organizaciju nudeći logističku podršku u mnogim segmentima rada sa decom. Iz tog razloga smo razvili čitav niz programa-servisa koji kvalitativno unapredjuju uslugu BABY PALACE vrtića.

Ideja uvodjenja komplementarnih servisa da se roditeljima olakša u dnevnoj organizaciji.

Kroz komplementarne servise trudili smo se da upotpunimo profil stručnjaka i programa koji rade i realizuju sa decom... a na jednom mestu.

​Komplementarni servisi  se ogledaju kroz Projekat Moj DOKTOR, Razvojno savetovalište,Pedijatrijsko savetovalište, Logopedske tretmane, školice plivanja, školice sporta,školice tenisa,muzičkog igrališta...

Predškolska Ustanova „BABY PALACE ANDJELA „ u svom sastavu ima četiri objekta i to:

„BABY PALACE ANDJELA „ objekat UPRAVNE ZGRADE

 objekat u funkciji uprave Ustanove,službe administracije- finansija i sekretarijata Ustanove, stručne službe Ustanove, tehničko-logističko-nabavne službe Ustanove  ulici Bregalnička br.9. 

„BABY PALACE ANDJELA „objekat Bela Kula

 Vaspitanje i nega dece do 3 godine (jaslice) kao i vaspitno   –obrazovni rad  sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina kao i   pripremni predškolski program ostvaruje se u objektu “Bela  Kula“ u ulici Bregalnička br.7.

„BABY PALACE ANDJELA „objekat Sanjalica

 Vaspitanje i nega dece do 3 godine (jaslice) kao i vaspitno  –obrazovni rad  sa decom uzrasta od 3 do 5 godina ostvaruje se u objektu “Sanjalica“ u ulici Kajmakčalanskoj br.42.

„BABY PALACE ANDJELA „objekat Vila Luks

 Vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 4 godine do 5,5 godina kao i pripremni predškolski program ostvaruje se u objektu „Vila Luks“ u ulici Silvija Kranjčevića br.9. 

OBJEKTI BABY PALACE ANDJELA

Prostor je stimulativni okvir u kome se sprovode raznovrsni sadržaji.

Baby Palace Andjela od samog osnivanja ima za cilj najviši kvalitet objekata, kako u smislu njihovog izgleda i sadržaja,  tako i u smislu organizacije.

Put do postignutog kvaliteta objekata nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.

U organizaciji objekata su  implementirani najviši standardi, ali smo se trudili i da inoviramo i da stvorimo nešto svojstveno samo nama.

Tokom razvoja, implementirali smo i sve bezbedonosne standarde, standarde  uredjenja enterijera i eksterijera.

Struktura i organizacija objekata omogućuje da se deca odvoje organizaciono i funkcionalno po uzrastima. To za rezultat ima kvalitetnije sprovodjenje vaspitno- obrazovnog rada i aktivnosti dece.

Do sada uredjenjem, postavili smo visoke standarde po kojima je Baby Palace Andjela prepoznatljiv.

Želite da preporučite vrtić Baby palace Andjela - Sanjalica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Baby palace Andjela - Sanjalica

Trenutno nema preporuka za Baby palace Andjela - Sanjalica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Baby palace Andjela - Sanjalica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.