Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Bubica

privatni vrtić

Mehmeda Sokolovića 18

Zvezdara

O NAMA


P.U. „Bubica“ nalazi se na Zvezdari, u mirnoj i tihoj ulici, u širem centru grada, ali ipak zaštićenoj od 
gradske gužve. 2006. godine „Bubica“ dobija verifikaciju Ministarstva prosvete - broj rešenja 
022-05-258/2006-07, prestaje da bude Studio za učenje i postaje Predškolska ustanova „Bubica“. 

Od septembra 2015. godine PU "Bubica" se nalazi u sistemu subvencija grada. 

Predškolska ustanova Bubica se nalazi u mirnoj ulici na Zvezdari u neposrednoj blizini centra grada.Poseduje dva objekta koja su međusobno povezana prelepim dvorištem,koje je opremljeno savremenim rekvizitima koji omogućavaju da svakodnevni dečiji boravak na čistom vazduhu bude ispunjen,osim motornih I kreativnim i stvaralačkim aktivnostima. 
Unutrašnji prostor vrtića je vrlo komforan,lepo uređen I svetao.Urađen je po svim standardima koji poštuju pravilan I celovit razvoj dečije ličnosti. 
Rad se odvija u malim grupama,čime se podstiče individualni pristup svakom detetu,kao I brižljivo odabrane sadržaje u svakodnevnom ritmu dana ustanove. 
Sa decom radi stručno osposobljeni kadar:medicinske sestre –vaspitači, diplomirani vaspitači,pedagozi,a sve uz stručni nadzor logopeda , stomatologa I pedijatra. 
Celokupna površina objekta je pokrivena savremenim video nadzorom. 

PODRUČJA RADA


U „Bubici“ postoji samo okvirni plan i program rada, jer naš program prati interesovanja, potrebe i mogućnosti dece, pa je u skladu sa tim veoma promenljiv i prilagodljiv trenutnim interesovanjima dece. Sve to se realizuje kroz sledeća područja rada:

„MOGU SAM“ – rad na razvoju i podsticanju samostalnosti (podsticanje samopouzdanja, stvaranje radnih navika, uspostavljanje higijenskih navika i samostalno korišćenje pribora za jelo)
„BUBAMARCI STVARAOCI“ – podsticanje ljubavi prema umetnosti – likovnom i muzičkom stvaralaštvu, uz maštovito korišćenje raznovrsnih i neobičnih materijala, kao i sredstava iz neposrednog okruženja.
„BUBAMARCI GOVORNICI“ – razvoj mašte i govornog stvaralaštva (radionice za razvoj govora, didaktičke igre, recitacije, bajke...)
„BUBAMARCI ISTRAŽIVAČI“ – upoznavanje deteta sa užom i širom okolinom i podsticanje radoznalosti za pojave koje ga neposredno okružuju.
„BUBAMARCI KONSTRUKTORI“ – polovina dvorišta posuta je sitnim kamenčićima, što deci pruža mogućnost da na maštovit način naprave svoje prve kuće, zamkove i male gradove.
„BUBAMARCI PREDŠKOLCI“ – u ustanovi se ralizuje pripremni predškolski program. Na način koji je prilagođen njihovom uzrastu naši predškolci se upoznaju sa osnovnim matematičkim pojmovima, uče prva slova, upoznaju se sa svetom bajki, dečijim pesmama i narodnim poslovicama.

DODATNI PROGRAMI


U ustanovi se realizuju i sledeći dodatni programi, kako bi se našoj deci pružilo što raznovrsnije i obuhvatnije početno vaspitanje i obrazovanje:

Engleski jezik
Školica baleta
Školica sporta
Individualni i grupni rad sa logopedom
Jednodnevni izleti, posete muzejima, pozorištima, kulturnim ustanovama, a svakog proleća organizuje se, za stariju decu, rekreativna nastava na planini.

 

Želite da preporučite vrtić Bubica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Bubica

Trenutno nema preporuka za Bubica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Bubica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.