Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Adrijana

privatni vrtić

Vojvode Bogdana 11

Vukov spomenik, Zvezdara

Dizajnirana za Vašu decu 

Predškolska ustanova Adrijana osnovana je 2005. godine u Beogradu sa ciljem da omogući Vašem detetu da raste, druži se i istražuje u bezbednom okruženju u kom će se osećati kao u svom domu. 

Naši vaspitači fokusirani su na zadovoljenje razvojnih i edukativnih potreba svakog deteta, čineći Vaše dete srećnim, angažovanim i zaštićenim. 

Naša Ustanova je akreditovana od strane Ministarstva prosvete sa programom koji je sublimacija savremenih naučnih saznanja o deci predškolskog uzrasta. 

Vrtić Adrijana se nalazi u centru Beograda, u zelenoj oazi između Bulevara kralja Aleksandra i ulice Dimitrija Tucovića.

Prikaz


Naš program, Začetak budućnosti u našim rukama, fokusiran je na ključne aspekte dečjeg razvoja - fizički, mentalni, razvoj govora, emocionalni i socijalni razvoj. 
Sprovodi se kroz šest predmeta u šest uzrasnih grupa. U svakom uzrastu uvode se novi koncepti i veštine kroz praktično učenje, razvoj izražavanja i odnosa sa drugarima i okruženjem.

Programi po uzrastu

Infant (0-1 godina)


Program za bebe pruža toplu, bezbednu i porodičnu atmosferu sa velikim prostorom za kretanje, učenje kroz igru, spavanje, ishranu i negu. Vaspitači sprovode stimulativne aktivnosti sa svakim detetom kao podršku snažnom mentalnom i fizičkom razvoju. Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost.

Toddler (1-2 godine)


Program pruža aktivnosti koje podstiču kreativnost i radoznalost Vašeg deteta u bezbednom i  toplom okruženju. Pošto deca najbolje uče kroz praktična iskustva, svaki dan je ispunjen zabavnim aktivnostima koje pomažu detetu da se razvija i koristi svu tu energiju  na produktivan način. Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost.

Beginner (2-3 godine)


U ovom uzrastu deca dolaze do novih otkrića svakodnevno pa je program bogat istraživanjem i ispitivanjem kroz koje se stiču nove veštine i znanja. Gradi se rečnik, uče numeričke veštine i kroz jednostavno rasuđivanje objašnjavaju svakodnevne pojave. Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost.

Junior (3-4 godine)


Juniori su sigurniji u sebe i spremni za više nivoe izazova. Kroz samostalno istraživanje Centara interesovanja, usmerene aktivnosti i praktično učenje, deca  razvijaju mnoštvo veština i saznanja iz dečje književnosti, matematike, nauke, socijalnih veština i engleskog jezika.  Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost.

Pre-K (4-5 godina)


U ovom uzrastu deca stvaraju vezu između onog što uče i onoga što znaju. Pomažemo im da unaprede veštine iz književnosti, matematike, nauke, umetnosti, socio-emocionalnog razvoja i zdravog načina života. Forsiramo kreativno razmišljanje, rešavanje kompleksnih problema, empatiju, radoznalost i donošenje odluka.  Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost. 

Predškolci (5+ godina)


Cilj programa je da osposobi dete da samouvereno krene u prvi razred.  Primenjujemo i  razvijamo naučene veštine iz oblasti čitanja, pisanja, govora, umetnosti, nauke, matematike, socijalnih veština i fizičkog razvoja kroz angažovanje koje stvara bazu za kontinuirani uspeh u životu i školi. 
Dnevna komunikacija sa vaspitačima obezbediće Vam odličnu informisanost.

 

Želite da preporučite vrtić Adrijana i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Adrijana

Trenutno nema preporuka za Adrijana vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Adrijana vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.