Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Pegaz

privatni vrtić

Pere Veljkovića 4

Mirijevo, Zvezdara

DOBRODOŠLI


U Predškolsku ustanovu “Pegaz“ , koja se nalazi u mirnom i lepom delu naselja Mirijevo gde će mališani imati priliku da uživaju i odrastaju, uz pomoć našeg stručnog tima u brižljivo uredjenom prostoru . 
Ono što nas izdvaja od drugih ustanova je individualizovani pristup svakom detetu, rad u manjim grupama, i program “Vrtić kao porodični centar” koji je proistekao iz medjunarodnog “Step by Step“ projekta. Program je usmeren na dete i porodicu, vaspitno obrazovni procesi se kreiraju tako da DETE ima centralnu ulogu. U toku boravka u vrtiću deca će imati organizovane časove engleskog jezika, školicu sporta, časove šaha i časove plesa. Osim redovnih aktivnosti organizujemo duge šetnje i izlete po okolini i gradu. 
Pored visokoprofesionalnog rada vaspitača i medicinskih sestara - vaspitača, stručnu podršku psihofizičkom razvoju dece,
pružaće i tim koji čini psiholog, pedagog i logoped. 

KLJUČNE TAČKE


Vaspitno obrazovni rad u Ustanovi se realizuje prema „Opštim osnovama predškolskog programa “ i ciljevima i zadacima predviđenim Razvojnim planom ustanove. Rad sa decom jaslenog i vrtićkog uzrasta u vaspitno-obrazovnoj praksi tretira se kao jedinstvena celina. Iz toga proizilazi strategija rada sa decom kao i opšta organizacija života u vrtiću. Ključne tačke koje su obavezujuće za realizatore vaspitno-obrazovnog rada su :

kreiranje vaspitne sredine koja će svojom organizacijom pružati optimalne uslove za psihofizički razvoj dece 
uvažavanje individualnih karakteristika svakog deteta 
stvaranje pozitivne emocionalne atmosfere u vrtiću 
uspostavljanje i unapređivanje saradnje sa porodicom 
realizovanje saradnje sa lokalnom zajednicom i okruženjem 

O PROSTORU


P.U. Pegaz se nalazi u mirnom i lepom delu Mirijeva u ulici Pere Veljkovića br 4 ( ulaz iz ulice Vladimira Popovića ). Naša ustanova je smeštena u novoj kući površine 400 m2 u okviru koje se nalazi sala koju koristimo za razne aktivnosti : sportić, diskoteka, bioskop, priredbe...
Vrtić se nalazi u neposrednoj blizini tj. na početku velikog uređenog parka takozvanog „šetališta“ koje obiluje travnatim površinama i drvećem u kome će deca uživati u sportskim, istraživačkim, ekološkim i slobodnim igrama. 
Rad sa decom jaslenog uzrasta se organizuje u tri vaspitne sobe. Postoji odvojeni prostor, trpezarija pored kuhinje, koju deca koriste ne samo za vreme obroka nego i pri organizaciji drugih aktivnosti ( matematičke, ekološke ... ).Takođe, struktuiran je i Dečji likovni atelje koji je izdvojen i uređen tako da deca mogu da se upoznaju sa svim likovnim tehnikama i materijalima, uživaju i razvijaju svoju kreativnost.
Sobe vrtićkih grupa su struktuirane prema centrima interesovanja ( manipulativni, likovni, eko, centar uloga, porodični, matematičko istraživački ) gde deca imaju mogućnost izbora spram svojih potreba i interesovanja, kao i mogućnost međusobne saradnje. 
Objekat je opremljen potpuno novim nameštajem, audio vizuenim sredstvima, igračkama, didaktičkim materijalom, tepisima, sanitarno-tehničkom opremom, a uz to prilagođeno uzrastu dece, koja će boraviti u konkretnom prostoru. Sanitarne prostorije za decu i osoblje su odvojene i uređene su prema svim standardima.
Radi bezbednosti naše dece predškolsku ustanovu smo opremili video nadzorom i interfonom.
Rad se obavlja sa decom:

Jaslenog uzrasta od 1-3
Vrtićkog od 3-5,5
Pripremni predškolski program
Spram poteba i interesovanja roditelja organizovan je celodnevni i poludnevni boravak dece.

Želite da preporučite vrtić Pegaz i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Pegaz

Trenutno nema preporuka za Pegaz vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Pegaz vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.