Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Bubamarica

privatni vrtić

Matice srpske 3a

Mirijevo, Zvezdara

Osnovni program rada naše ustanove verifikovan je od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije.

Plan i program našeg vrtića predstavlja polaznu osnovu za rad sa decom.

Iz dana u dan, on se menja, raste i razvija zajedno sa našim Bubamarcima. Sva deca uzrasta od 0 do 7 godina dobrodošla su u naš vrtić.

Ono što naš vrtić čini posebnim jeste rad u mešovitim grupama dece. Dajemo prednost mešovitim grupama zbog toga što je to prirodnija sredina za život i rad tj. za boravak dece, zbog odnosa u grupi koji su slični porodičnim kao i zbog prednosti individualnog i grupnog rada nad frontalnim.

U mešovitoj grupi, kod starije dece razvija se briga o mlađima, empatija, samim tim osećanje odgovornosti i ličnog značaja kojim se gradi pozitivna slika o sebi. Starija deca postaju svesnija svog iskustva i svojih mogućnosti ukoliko su u situaciji da objasne nešto mlađima, ponekad bolje i od samog vaspitača.

Mlađa deca u starijim drugarima vide dobar uzor za ponašanje, uče od starije dece, komuniciraju sa starijom decom na za njih prihvatljiv način, osećaju se bezbednije u njihovom prisustvu, adaptiraju se znatno brže i “bezbolnije” uz prisustvo i doprinos starije i iskusnije dece. U skladu sa uzrastom, Bubamarci su podeljeni u četiri grupe u okviru kojih se ostvaruje glavni program prilagođen svakom uzrastu: jaslena, starija i predškolska.

Želite da preporučite vrtić Bubamarica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Bubamarica

Trenutno nema preporuka za Bubamarica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Bubamarica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.