Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Macak Garfild 4

privatni vrtić

Jovanke Radaković 39a

Zvezdarka šuma, Zvezdara

Predškolska ustanova Mačak Garfild

Predškolska ustanova Mačak Garfild posluje već 8. godinu i smešteni smo na 3 lokacije u Beogradu, a od aprila meseca 2016. godine se otvara i naša četvrta lokacija. Svi naši objekia posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete. Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, a samim tim i njihovi roditelji.

Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima. Sve naše prostorije za boravak dece su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece. 

Deca su tokom boravka u predškolskoj ustanovi apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u  predškolskoj ustanovi iskorišćeno je na pravi način. Vaspitno-obrazovanim radom podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije. U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca. 

Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer  vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.

 

Objekat je smešten ispod same zvedzdarske šume, u naselju Mirijevo u Ulici Jovanke Radaković 39a. Prostor je namenski napravljen za obdanište, i opremljen je najasvremenijom opremom namenjenom za obdanište. Objekat se sastoji se iz prostranih, svetlih i klimatizovanih soba, kao i velikog dvorišta. Prostor je podeljen po uzrasnim grupama, a u obdanište se mogu upisati deca uzrasta od 8 meseci pa na dalje. Objekat je klimatizovan i obezbeđen sigurnosnim kamerama. Radno vreme vrtića je od 07:00 do 18:00

Želite da preporučite vrtić Macak Garfild 4 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Macak Garfild 4

Trenutno nema preporuka za Macak Garfild 4 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Macak Garfild 4 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.