Privatna preškolska ustanova Čarobni svet Plus
Čarobni svet Plus

Akreditovana predškolska ustanova.

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Happy kids 6

privatni vrtić

Vojvode Brane 18g

TC Zira, Zvezdara

O nama 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Predškolsku ustanovu “HAPPY KIDS”.
Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” osnovana je 1. septembra 2006. godine. Od tada do danas ova ustanova postala je sinonim vrhunskog standarda u pogledu, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra,dobro opremljenih prostora, ljubazne usluge i pristupačne cene.

Od decembra 2010. godine Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, “HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima “HAPPY KIDS” se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji. Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Baveći se ovim poslom, najviše smo ponosni na korisnike naših usluga – naše srećne mališane, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu, lepo vaspitanu i kvalitetno obrazovanu decu.

Drage mame i tate, polaskani smo kada odlučite da upišete dete u naš vrtić i novu odgovornost prihvatamo vrlo ozbiljno. Svaka saradnja sa vama, vaš predlog, sugestija, primedba, pa i kritika su nam dragoceni, jer vaše dete je naša zajednička briga.

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Happy Kids 6

Ponosni smo na činjenicu da je Happy Kids od 01. 07. 2017. godine bogatiji za još jedan vrtić.
Happy Kids 6 otvara svoja vrata u Ulici Vojvode Brane 18G.

U mirnom delu Zvezdare, u stambeno-poslovnom kompleksu „Oaza“, smestili smo još jedan luksuzni objekat, u kom će avantura kroz svet saznanja i sticanja novih veština vaših mališana početi na najmaštovitiji i najkreativniji mogući način.

Objekat se prostire na oko 350 m 2 . Prostorije ovog objekta su opremljene kao pojedinačni centri interesovanja, namenjeni deci uzrasta od jedne godine do sedam godina.
Kada dođete da nas posetite, videćete:
– botanički centar, koji svojim sastavom biljaka ulepšava sam ulaz u vrtić;
– moderan kompjuterski centar;
– kreativno-jezički centar u kome naši mališani pored stvaranja kreativnih dela uče strani jezik kroz igru, muziku i likovni izraz sa dečijom bibliotekom;
– zabavnu igraonicu sa sportskim centrom koja sadrži i imitativne centre – prodavnicu
zdrave hrane, frizerski kutak, kutak za kuvanje;
– maštovita kupatila za naše prinčeve i princeze;
– kuhinju sa delom za jaslene grupe i delom za vrtićke grupe;
– zoološki centar u kome učimo sve poznate i manje poznate životinje;
– muzički centar u kome pokazujemo nepresušnu inspiraciju za pevanje i sviranje na klaviru i mnogobrojnim instrumentimа;
– saobraćajni centar u kome se upoznajemo sa prevoznim sredstvima i znakovima na putu;
– istraživački centar u kome izvodimo oglede kao pravi naučnici;
– geografsko-istorijski centar gde učimo o planetama, kontinentima i zemljama;
– matematički centar u kome se upoznajemo sa brojevima, pa putem geometrijskih oblika dolazimo i do geometrijskih tela;
– sobu za popodnevni odmor sa krevetićima pod zvezdama i Mesecom i sa muzikom koja nas uspavljuje i opušta, као i šarenoliku i umirujuću sobu za bebe ‒ naše najmlađe mališane.

Objekat je klimatizovan, obezbeđen alarmom i internet video-nadzorom, putem kojeg roditelji mogu posmatrati aktivnosti svog deteta tokom celog dana.
Vaše dete će kod nas razviti socijalne veštine, samopouzdanje, emotivnu zrelost, dobiće perfektno obrazovanje, steći prva i doživotna prijateljstva. Vi ćete kod nas biti uvek ljubazno primljen, uvažen i drag gost, a mi ćemo u Vašem životu postati iskren partner u odgajanju Vašeg deteta, kao i sastavni deo Vaših emocija i porodičnih priča.

Naš tim mladih, obrazovanih vaspitača, medicinskih sestara – vaspitača, specijalnih pedagoga, stručnih saradnika čini jedan od najvećih kvaliteta Happy Kids-a 6.

Ukoliko želite da se Vaše dete oseća bezbrižno, srećno i ispunjeno u vrtiću, a Vi spokojno jer znate da se neko na najbolji mogući način brine o njemu, kada Vi niste sa njim, posetite nas!

Radno vreme vrtića je svakog radnog dana od 07:00h do 18:00h.

Želite da preporučite vrtić Happy kids 6 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy kids 6

Trenutno nema preporuka za Happy kids 6 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy kids 6 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Zvezdara - Beograd - ioi.