Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mala Akademija

Privatna predškolska ustanova

Nikolaja Krasnova 9 (bivša Avalska ulica)

Vračar

Mala Akademija - Privatna predškolska ustanova

Mi smo privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i spremni smo da uvek idemo korak dalje kako bi pružili najbolje onima koji su nam najbitniji – DECI.

Naša namera je da ponudimo vrtić koji će, svojim višim kvalitetom vaspitno obrazovnog rada, organizacijom, individualnim pristupom svakom detetu, optimalnim uslovima za razvoj i napredovanje dece, manjim brojem upisane dece u grupi, kvalitetnom saradnjom sa roditeljima i raznovrsnim specijalizovanim i dodatnim programima, pružiti deci i roditeljima maksimalnu sigurnost, bezbrižno odrastanje i uživanje u roditeljstvu.

Program nege i vaspitanja dece uzrasta od 6 meseci do 3 godine

Prioritet je da kreiramo povoljnu vaspitnu sredinu u kojoj se svako dete oseća sigurno i prihvaćeno i obezbedimo optimalne uslove da se dete prilagodi životu u jaslicama. Igra ima centralno mesto u radu sa decom kao vodeća aktivnost kroz koju deca rastu, razvijaju se i uče. Da bi doprineli bogaćenju dečijeg iskustva planiramo i posebne sadržaje u okviru sledećih aktivnosti: motoričkih, intelektualnih, muzičko ritmičkih, socio emocionalnih, perceptivnih, grafičko likovnih, govorno jezičkih.

Obrazovanje i vaspitanje dece od 3 godine do uključivanja u pripremni predškolski program

Vrtić je autentično mesto življenja, učenja, igre, rasta i razvoja deteta. Prioritetni zadaci vaspitno obrazovnog rada sa decom ovog uzrasta odnose se na : stvaranje povoljne sredine za učenje i celovit razvoj deteta, na proširivanje iskustava, podsticanje samostalnosti i izgrađivanje poverenja deteta u sopstvene sposobnosti, negovanje radoznalosti i obezbeđivanje uslova za fizički razvoj deteta.

Pripremni predškolski program

Pripremni predškolski program je početni stupanj devetogodišnjeg obaveznog obrazovanja i vaspitanja dece i namenjen je deci u godini pred polazak u školu. Naš cilj je prenošenje znanja, veština i navika koje će detetu omogućiti uspešno prilagođavanje na nove uslove koje ga u školi očekuju.

Želite da preporučite vrtić Mala Akademija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Mala Akademija

Najbolji, najljubazniji! Sve preporuke za Malu Akademiju!

2019-09-07 Ivana

Preporučite Mala Akademija vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.