Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Čudesna šuma

privatni vrtić

Lamartinova 36

Vračar

Čudesna šumaPrivatna Predškolska ustanova „Čudesna šuma“ postoji od aprila 2014. godine sa ciljem da najlepši i najvažniji period dečjeg odrastanja podržimo kroz upotrebu i podsticaj maksimuma dečjih kapaciteta i afiniteta.

Pored igračaka koje su isključivo od prirodnih materijala, podstičemo dečju maštu time što i sami prave svoja sredstva za igru, takođe od prirodnih materijala (glina, drvo, tkanina).

Nalazimo se u mirnom i bezbednom delu Beograda, ulica Lamartinova br. 36, okruženi pažljivo odgajanim i prijatnim zelenilom. Takođe smo u blizini parkova i javnih zelenih površina, osnovnih škola, kulturnih i sportskih centara za decu.

 Program

Jasleni uzrastProgram rada i nege Jaslenog uzrasta obuhvata rad sa decom od 6 meseci do 3. godine života. U ovom periodu radimo na pravilnom razvou govora, krupnoj i sitnoj motorici, razvoj početne kreativnosti, pravilnom opažanju okoline. Program je vođen od strane vrhunskog medicinskog osoblja i vaspitača.


Program rada za uzrast od 3. do 6. godineOstvarujemo Program rada propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Deo nacionalnog programa, svakodnevno se odvija i na engleskom jeziku. Uzrasne grupe obuhvataju najviše desetoro dece što obezbeđuje individualan pristup svakom detetu.Pripremni Predškolski program


Pripremni Predškolski program u našoj Ustanovi je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. U okviru ovog Programa, sarađujemo sa Privatnom Osnovnom školom „Vladislav Petković Dis“ u cilju postepenog upoznavanja i uvođenja predškolaca u nastavni proces.

Želite da preporučite vrtić Čudesna šuma i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Čudesna šuma

Trenutno nema preporuka za Čudesna šuma vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Čudesna šuma vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.