Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Kaja i Paja

privatni vrtić

Sinđelićeva 22a

Vračar

Dečiji centar Kaja i Paja se nalazi u samom srcu Vračara. Svojom kreativnom i pozitivnom energijom postao je omiljeni kutak mnogobrojnih mališana. Naš cilj je da kroz igru i druženje, postepeno na nenametljiv način uvodimo decu u svet znanja i kreativnosti.Kroz dobro organizovane radionice i svakodnevne aktivnosti, Dečiji centar Kaja i Paja podstiče pravilan i skladan emocionalni, socijalni, intelektualni i fizički razvoj deteta. Vaše dete je u sigurnim rukama našeg stručnog i obrazovanog tima: vaspitača, medicinske sestre, psihologa, logopeda, pedagoga, profesora francuskog i engleskog jezika kao i muzičkog obrazovanja. Kako svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da spozna, naš cilj je da ga podstaknemo, motivišemo i usmerimo ka tom putu, da iz sebe iznese najbolje.

Želite da preporučite vrtić Kaja i Paja i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Kaja i Paja

Trenutno nema preporuka za Kaja i Paja vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kaja i Paja vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.