Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Kobajagi

privatni vrtić

Nebojšina 41

Neimar, Vračar

PAR REČI O NAMA


KOBAJAGI vrtić je mesto koje je najpribližnije roditeljskom domu...Male grupe i prostor koji odiše toplinom i zabavom doveli su do toga da kod nas deca plaču kad odlaze iz vrtića, a da se raduju kad u njega dolaze! Kapuera, Engleski, Nemački, Kuvanje, Kreativne i Naučne radionice samo su delić našeg programa, koji je osmišljen tako da prati interesovanja i razvoj deteta. Grupice su sačinjene od najviše šestoro mališana sa kojima rade stručne, kreativne, vesele i nežne vaspitačice. Od septembra meseca je moguće da i u našem vrtiću ostvarite subvenciije, požurite, posetite nas i sami se uverite da je vrtić KOBAJAGI drugačiji.

OTVORENI SISTEM VASPITANJA


Centralna vrednost svakog vrtića su deca koja su sposobna ne samo da uče i razvijaju se, nego imaju i sopstvenu motivaciju da razumeju sebe i svet koji ih okružuje i sposobna su da izgrađuju saznanja vođena sopstvenim smislom te imaju mogućnosti i pravo da donose značajne odluke o sopstvenom obrazovnom iskustvu. U našem vrtiću nema podela na velike i male mi smo partneri u odrastanju i vaspitanju.

SARADNJA SA PORODICOM


Pretrpani obavezama i brigama, retko kad stižemo da se isključimo od svega i potpuno posvetimo najbližima, ma koliko to želeli i ma koliko nam to bilo potrebno. Vrtić KOBAJAGI će vas naterati da ponovo podetinjite i zaplovite u svet mašte kroz povremene radionice u toku kojih ćete se igrati radovati i odrastati sa vašim mališanima.

Želite da preporučite vrtić Kobajagi i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Kobajagi

Trenutno nema preporuka za Kobajagi vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kobajagi vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.