Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Magnolija

privatni vrtić

Radoslava Grujića 7

Vračar

Privatni vrtić Magnolija vizija: Lepota odrastanja.


Težimo ka tome da stvorimo budućnost u kojoj sva deca rastu i jačaju prirodno, otkrivajući svoje mogućnosti.

Privatni vrtić Magnolija misija: Učimo kroz zabavu.


Privatni vrtić Magnolija je orijentisan ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. Važno nam je da deca koja idu u vrtić rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jake ličnosti, koje vole sebe i druge. Negujemo timski duh u vremenu gde je sve postalo igra jedan na jedan. Trudimo se da zajednički obezbedimo deci srećnu i prijateljsku zajednicu u vrtiću, koja će im pružiti pozitivnu i čvrstu osnovu za njihove buduće školske dane.

Naše vrednosti:


Privatni vrtić Magnolija je oaza za decu u kome se svako razvija na jedinstven način. Zato smo naš program predškolskog obrazovanja napravili u skladu sa osnovnim vrednostima koje uključujemo u sve aktivnosti vrtića. Obzirom da je Magnolija plod još iz drevnih vremena, tako su i naše vrednosti koncipirane po modelu koji su hiljadama godina koristili poglavice iz plemena Magnolijanci:

Porodica: Cenimo važnost porodice u životu svakog deteta, a negujemo vezu između roditelja i deteta kroz njihovo odrastanje.

Poštovanje: Poštujemo raznovrsnost iskustava, uzrasta i interesa među pojedincima koji postaju tkiva naše zajednice. Privatni vrtić Magnolija poštuje tradicionalna i moderna sredstva povezivanja sa svetom i, sa zahvalnošću, sakuplja svoju nagradu. Mi poštujemo odgovornost koju smo dobili kao vaspitači da uvek postupamo sa budućim generacijama na umu.

Edukacija: Posvećeni smo pružanju kvalitetnog znanja i učenja kroz iskustvo svega što je smisleno, izazovno i zabavno. Smatramo da deca imaju pravo na slobodnu igru, da se uprljaju, i da istražuju putem svojih čula.

Odgovornost: Mi razumemo našu odgovornost da inspirišemo promene kroz naše reči i akcije. Poštujemo pouke iz prošlosti dok gradimo budućnost. Naši modeli su integritet, empatija i iskrenost. Sarađujemo sa drugim školama, vrtićima, pozorištima, muzejima i galerijama kako bismo obezbedili najbolje moguće iskustvo za naše mališane.

Konekcija sa prirodom: Mi razumemo i cenimo moć prirode i verujemo da je duboka veza sa prirodom osnovni sastojak zdravog života. Deca koja idu u vrtić imaju prilike da vide kako se razvija svet oko njih posmatranjem, eksperimentisanjem i učestvovanjem u životu raznih biljaka i životinja, a na nedeljnom nivou imaju prilike da posete neku od oaza prirode, kako na teritoriji grada tako i zemlje.

Zašto Vrtić Magnolija?


Program vrtića Magnolija je jedinstven i dinamičan. Mališani u našem vrtiću se kreću kroz različite centre interesovanja, istražujući svoje okruženje i otkrivajući svoje talente. Program Vrtića Magnolija podstiče rast i razvoj mališana u svim razvojnim oblastima:

Senzo-motorni – razvoj fine i krupne motorike i koordinacije
Saznajno-kognitivni – podsticanje učenja i ovladavanja veštinama
Socio-emocionalni – interakcija sa okolinom, vršnjacima i vaspitačima
Govoru i komunikaciji – poboljšavanje govornih mogućnosti i komunikacijskih veština.

Svaku priliku koristimo da kod mališana podstaknemo, razvijemo i negujemo ljubav i bliskost sa prirodom koja ih okružuje. Mi u trčanju za leptirima na livadi, sakupljanju biljaka za herbarijum, buba i insekata za bubarijum, dodirivanju i istraživanju biljnog i životinjskog sveta, vidimo benefit za odrastanje deteta. Naizgled besciljna šetanja prirodom, skretanje sa utabanih puteljaka, skakanje po baricama, za decu predstavljaju pustolovine koje se pamte čitav život. Mi sa decom uživamo u bacanju kamenčića po površini bare, reke, potoka, pokušavajući da napravimo što veći broj „žabica“, traženje deteline sa četiri lista i čari ove igre, kod nas traju satima.

Našim drugarima u vrtiću pomažemo da uče putem pokušaja i pogreški, da se posvete stvarima koje vole, u kojima uživaju i pronalaze zadovoljstvo. Zajedničkim snagama stvaramo podsticajno okruženje za učenje i napredovanje. 

Kada dođe do neslaganja sa svojim drugarom, drugaricom, verujemo da svako dete poseduje potencijal da sam reši nastali problemčić. Trudimo se da budemo dovoljno „daleko“ od mališana koji grade osećaj nezavisnosti, samopoštovanja i samopouzdanja, ali i dovoljno „blizu“, kako bismo im pritekli u pomoć i pružili savet za uspešno prevazilaženje problema, na način da svaka strana oseti zadovoljstvo preskočenom preprekom.

U našoj pedagogiji nema mesta za kritikovanje i poređenje dece. Za nas je svako dete jedinstveno i posebno, drugačije od onog „drugog“, sa svojim specifičnim potrebama i motivima. U našem vrtiću deca slobodno izražavaju svoje emocije. Kada im se plače ona plaču, kada su radosna i srećna, zajedno sa njima uživamo u tim trenucima, kada su uplašena, znaju da u nama imaju prijatelja. 

Mali Magnolijanci, svoje želje iskazuju na slobodan način, znajući da im se niko neće podsmevati jer zajedno sa našom decom kreiramo svet u kome ljudi ukazuju jedni drugima poštovanje, podršku i pažnju. Mi želimo empatično dete, spremno i sposobno da shvati, razume i pomogne drugima u nevolji.

Mi u Vrtiću „Magnolija“, verujemo u dečju prirodu i potencijale, ohrabrujemo svako dete da veruje u svoje snove, da istraje u svojim pokušajima da dođe do zacrtanog cilja i da u svakom „neuspehu“ vidi deo svoje pobede.

Želite da preporučite vrtić Magnolija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Magnolija

Trenutno nema preporuka za Magnolija vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Magnolija vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.