Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Sofronije

privatni vrtić

Vojvode Hrvoja 8

Vračar

Predškolska Ustanova Na Vračaru – Vrtić Vračar Sofronije 


Vrtić Vračar Sofronije  je novootvorena privatna predškolska ustanova koja deci uzrasta godinu dana do polaska u školu  pruža najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje. Opremljen u skladu sa visokim standardima i sredstvima za rad koji pozitivno utiču na razvoj intelektualnih i psihomotornih sposobnosti dece, naš vrtić predstavlja prijatno i bezbedno mesto na kome će se Vaš mališan osećati sigurno, prihvaćeno i srećno.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u mirnom delu Vračara,u blizini raskrsnice Maksima Gorkog i Južnog bulevara, do vrtića Sofronije možete stići brzo i lako iz svih delova grada. Vrtić je smešten u privatnoj kuću od 340 kvadratnih metara koja je u potpunosti prilagođena deci od najranijeg uzrasta do polaska u školu.

 

Kapacitet vrtića Sofronije je 70-oro dece koja su podeljena u dve starosne grupe:

-od 1 do 3 godina – jaslice

-od 3 godine do polaska u školu – vrtić

Mališani su svakodnevno uključeni u brojne aktivnosti koje su prilagođene uzrastu i potrebama dece. Pored redovnih vaspitno-obrazovnih aktivnosti, vrtić organizuje i školicu engleskog i nemačkog jezika, plesa, sporta, kao i program rekreativnih aktivnosti dece. Pored učešća u brojnim programima, mališani imaju dovoljno vremena za slobodne aktivnosti i uživanje u odrastanju kroz igru sa svojim vršnjacima.

Plan rada predškolske ustanove 


Privatna predškolska ustanova na Vračaru  Sofronije će raditi po programima Ministarstva prosvete,nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.Cilj vaspitno-obrazovnog sistema ppu Sofronije je podsticanje intelektualnog,socio-emocionalnog i fizičkog razvoja deteta.Želimo da pomognemo razvoj dečije sposobnosti komunikacijei kreativnosti i proširimo detetova znanja o sebi i drugima,ali i o prirodi koja ga okružuje,kako bi se uspešno uključilo u zajednicu.

U ustanovi se program vaspitno obrazovnog rada realizuje kroz dva modela:Model A i Model B.Zajednički pristup oba modela je u polazištu da se suština obrazovanja sastoji u celovitom razvoju deteta a da je učenje proces rasta i sazrevanja.Sastavni deo programskih modela koji se primenjuju sustalni i povezani procesi:planiranje,realizacija i evaluacija.Dečiji razvoj i napredovanje se prati na individualnom nivou,na nivou grupe sa ciljem da vrtić bude autentično mesto življenja,igre,učenja, rasta i razvoja deteta.

NTC sistem rada sa decom u cilju poboljšanja intelektualnih sposobnosti i funkcionalnog znanja dece.
NTC sistem učenja razvija darovitost i omogućava njeno rano otkrivanje kod mališana.

Vrtić Sofronije na Vračaru za sve uzraste.Privatna predškolska ustanova Sofronije pruža najbolje uslove za rast dece – Upis Subvencija Grada Beograda.

Želite da preporučite vrtić Sofronije i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Sofronije

Trenutno nema preporuka za Sofronije vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Sofronije vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.