Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Macak Garfild 3

privatni vrtić

Grčića Milenka 96

Šumice, Vračar

Predškolska ustanova Mačak Garfild

Predškolska ustanova Mačak Garfild posluje već 8. godinu i smešteni smo na 3 lokacije u Beogradu, a od aprila meseca 2016. godine se otvara i naša četvrta lokacija. Svi naši objekia posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete. Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, a samim tim i njihovi roditelji.

Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima. Sve naše prostorije za boravak dece su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece. 

Deca su tokom boravka u predškolskoj ustanovi apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u  predškolskoj ustanovi iskorišćeno je na pravi način. Vaspitno-obrazovanim radom podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije. U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca. 

Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer  vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.

O objektu

Objekat je smešten preko puta prelepog parka Šumice na uglu Ulica Grčića Milenka 96 i Braće Kovač 77. U pitanju je vila koja je preurađena u namenu vrtića i sastoji se iz dva sprata ukupne površine od 200 m2 i dvorišnog dela. Prednost ovog objekta je što deca koja borave u njemu imaju mogućnost da vreme provode i u parku Šumice koje je bogat zelenim površinama i predstavlja mirnu oazu za boravak dece na svežem vazduhu. Prostor u vrtiću je podeljen po uzrasnim grupa, a mogu se upisati deca uzrasta od 8 meseci do polaska u školu. Objekat je klimatizovan. Radno vreme vrtića je od 7 do 18 časova.

Želite da preporučite vrtić Macak Garfild 3 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Macak Garfild 3

Trenutno nema preporuka za Macak Garfild 3 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Macak Garfild 3 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.