Vrtic Mala fabrika mašte - Neimar, Vračar
Mala fabrika mašte

Kuća od 400m² sa dvorištem - Neimar..

Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Beli Dvorac

privatni vrtić

Šumatovačka 143

Vračar

Predškolska Ustanova „Beli Dvorac“


Predškolska Ustanova „Beli Dvorac“ se nalazi u mirnom delu Vračara. Ustanova je smeštena u novoj kući, površine 480m2, gde deca uživaju u veselim bojama i vedrom okruženju. Kuća poseduje dva dvorišta i velike prostrane terase. Svojom kreativnom, pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije.
Rad i boravak dece uzrasno je organizovan, tako da u privatnom vrtiću „Beli Dvorac“ postoje jaslena, mlađa, srednja, starija i predškolska grupa. Kroz mnogobrojne radionice Vaše dete će naučiti nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima, eksperimentisaće, ali će steći i puno novih drugara.
Program Predškolske ustanove „Beli Dvorac“ je verifikovan od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Pored redovnih programa, postoje i dodatne aktivnosti: korektivne vežbe, engleski jezik, sportić, logoped, psiholog, pedijatar, muzička raspevaonica, gluma i ples.


Vaše dete možete upisati uz SUBVENCIJU GRADA!
ZAVIRITE U NAŠ DVORAC I ODABERITE NAJBOLjE ZA VAŠE DETE!

O nama

Predškolska ustanova Beli Dvorac se nalaze u samom srcu Vračara. Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije. Kroz mnogobrojne opuštajuće radionice Vaše dete će naučiti mnogobrojne nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima, eksperimentisaće.

Sa Vašim detetom svakodnevno radi pedagog, psiholog, logoped, vaspitač, medicinska sestra vaspitač, nastavnica engleskog jezika, saradnik za sportić, doktor pedijatar i mnogi drugi visoko obrazovani saradnici iz različitih oblasti.
Mi smo tim mladih, kreativnih i stručnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da spozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava.

Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast i razvoj, osećanja i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica (psihološke, pedagoške i logopedske radionice). Organizujemo razgovore sa psihologom, logopedom I drugim stručnim saradnicima u skladu sa Vašim interesovanjima u kojima dobijate kompletnu informaciju o napredovanju Vašeg deteta u proteklom periodu.

Organizujemo niz različitih poseta: Košutnjak, Ada Ciganlija, Kalemegdan, Zoološki vrt, Botanička bašta, Avala, pozorišta, bioskopi, muzeji, galerije…

Posebno se vodi računa i o zdravoj ishrani. U našoj kuhinji se sprema zdrava hrana, od koji drugari postaju veći i snažniji. Svakodnevno cedimo prirodne sokove, napravljene od svežeg voća i povrća, a neke od njih uberemo i u našem čarobnom dvorištu.

Želite da preporučite vrtić Beli Dvorac i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Beli Dvorac

Trenutno nema preporuka za Beli Dvorac vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Beli Dvorac vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Vračar - Beograd - ioi.