Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Švrća

privatni vrtić

Baštovanska 56a

Banjica, Voždovac

Ko smo mi


Dragi roditelji,

Mi smo novootvorena privatna predškolska ustanova „ŠVRĆA“, koja je verifikovana u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Gde smo?


Nalazimo se na Banjici, u Beogradu na izuzetno pristupačnom mestu, u kući sa prostranim dvorištem koji je idealan za igru i druženje. Prostor je adekvatno opremljen i sadrži sve što je neophodno za kvalitetan obrazovni i vaspitni rad. Lokacijski je odvojen od saobraćaja i gužve, što ga čini prijatnim mestom gde deca mogu da se opuste i druže sa svojim vršnjacima. Kako bi na vreme rezervisali mesto u našem vrtiću za vaše dete, možete nas pozvati u bilo kom trenutku.

 

Kako radimo?


Vrtić „Švrća“ radi svakog radnog dana. Rad sa decom realizuje se kroz celodnevni boravak od 06:00 do 18:00 časova i poludnevni od 06:00 do 12:00 časova. U sklopu vrtića postoje 3 grupe sa maksimalnim brojem dece po grupi od 10-12. Grupe su male, jer nam je cilj da svako dete dobije dovoljno pažnje. Rad, nega i vaspitanje dece povereni su vaspitačima koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Privatni vrtić sa iskusnim vaspitačima


Cilj nam je da obezbedimo kreativne, zanimljive i bezbrižne svakodnevne boravke kroz raznovrsne i kvalitetne programe i radionice namenski osmisljene za najmlađe. U privatnom vrtiću „Švrća“ sa decom rade iskusni vaspitači sa stručnim saradnicima. Oni će svojim stečenim znanjem i predanim radom doprineti da svaki dan bude drugačiji i lepši, ispunjen stvarima koji će činiti vaše dete srećnim, razdraganim i radosnim. Želimo da vaša deca svaki dan nauče nešto novo, da izađu kreativnija i bogatija novim saznanjima i svakako da iščekuju nova druženja.

Zašto baš mi


Privatni vrtić „Švrća“ je predškolska ustanova koju je verifikovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i izgrađena je u skladu sa svim standardima rada sa decom. Ova predškolska ustanova jedna je od ustanova za decu, gde se pruža mogućnost upisa dece uz subvenciju grada Beograda.

Uz to, za vas smo spremili i posebne popuste, tako da cena boravka za vaše mališane može da bude samo 1 dinar + subvencije grada u periodu od šest meseci. Više o akciji upisa u obdanište možete pogledati ovde>>>

Kao privatna predškolska ustanova, ŠVRĆA je prijatno i bezbedno mesto na kom će se vaše dete osećati bezbrižno i prihvaćeno, a ujedno i razviti svoje sposobnosti kroz najrazličitije osmišljene aktivnosti. Naš zadatak  je da pored brige o deci, vaše dete bude bude srećno i zadovoljno, da mu bude zanimljivo, da upozna prve prijatelje i da se igrajući oseti voljeno.

Dragi roditelji, upis je u toku! Posetite nas, upoznajte se sa lokacijom i prostorom. Bićemo i više nego polaskani kada odlučite da upišete vaše dete u naš vrtić. Za sve dodatne informacije, mi smo tu.

Želite da preporučite vrtić Švrća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Švrća

Trenutno nema preporuka za Švrća vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Švrća vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.