Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Kraljevstvo Narnija

privatni vrtić

Klinska 15

Braće Jerković, Voždovac

Naš vrtić se nalazi na Voždovcu, u naselju Braće Jerković, u prostoru za kojim smo dugo tragali, a koji nam pruža mogućnost da gradimo našu bajku, jednako čarobnu kao što je svet Narnije.

Mi smo vrtić koji nastaje iz potrebe za preispitivanjem okvira u kojima su organizovane postojeće institucije predškolskog vaspitanja, sa idejom da predškolske ustanove nisu samo mesta za realizaciju vaspitno-obrazovnih programa, već i prostori življenja dece i odraslih.

Osnovu našeg programa čini traganje za mogućim načinima kreiranja okruženja u kome se deca osećaju nesputano da budu ono što jesu i podržano da postanu ono o čemu maštaju.

Želite da preporučite vrtić Kraljevstvo Narnija i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Kraljevstvo Narnija

Trenutno nema preporuka za Kraljevstvo Narnija vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Kraljevstvo Narnija vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.