Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Peki

privatni vrtić

Kaplara Momčila Gavrića 1, lokal br.3

Stepa Stepanović, Voždovac

Vrtić Peki

Vrtić Peki se nalazi u lepom i mirnom delu Opštine Voždovac. Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.

Naš vrtić nema kuhinju, pa ćemo koristiti ketering usluge. Imamo dve odvojene prostorije za aktivnosti dece, jaslenu i vrtićku grupu. Vrtić poseduje dva odvojena toaleta za decu i toalet za osoblje, magacin i kuhinju za serviranje hrane. Koristićemo parkić koji se nalazi odmah iza naše zgrade.

Prostorije prilagođene uzrastu dece

U našem vrtiću sve sobe su obogaćene raznovrsnim stimulansima koji angažuju sva dečija čula. Sredina je podsticajna, promenjljiva, fleksibilna, individualizovana, u duhu tema ili projekta koji je aktuelan.

Opremljene su različitom didaktikom i nameštajem prilagođenim uzrastu dece.

Prostor je struktuiran po centrima interesovanja i igraonicama, da bi deca u procesu učenja mogla međusobno komunicirati, sarađivati, razmenjivati iskustva i družiti se.
Osnovni centri su: Art (likovni atelje), blok centar (elementi za građenje), dramsko-porodične igre, centar za početno čitanje i pisanje, matematika, muzika i još mnoge druge.

Stolovi i stolice se raspoređuju tako da omoguće individualizirani rad deteta, rad u paru, u više manjih grupa, što deci omogućava da komuniciraju okrenuti licem jedni prema drugima.

Želite da preporučite vrtić Peki i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Peki

Trenutno nema preporuka za Peki vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Peki vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.