Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Happy Children

privatni vrtić

Kolonija 59

Banjica, Voždovac

Happy Children se nalazi u najlepšem delu Opštine Voždovac, u mirnom delu bez buke i saobraćaja. Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.

Naš vrtić ima kuhinju, četiri toaleta prilagođena dečijem uzrastu, dva velika prostora za aktivnosti dece uzrasta od 3-6 godina i tri prostora sa velikom obezbeđenom terasom za decu jaslenog uzrasta.

U sklopu objekta je i veliko dvorište podeljeno u dva dela: Travnati i betoniran i obložen gumom. U dvorištu je i bazen koji deca mogu koristiti uz nadzor nastavnika plivanja.

Prostorije prilagođene uzrastu dece

U našem vrtiću sve sobe su obogaćene raznovrsnim stimulansima koji angažuju sva dečija čula. Sredina je podsticajna, promenjljiva, fleksibilna, individualizovana, u duhu tema ili projekta koji je aktuelan.

Opremljene su različitom didaktikom i nameštajem prilagođenim uzrastu dece.

Prostor je struktuiran po centrima interesovanja i igraonicama, da bi deca u procesu učenja mogla međusobno komunicirati, sarađivati, razmenjivati iskustva i družiti se.
Osnovni centri su: Art (likovni atelje), blok centar (elementi za građenje), dramsko-porodične igre, centar za početno čitanje i pisanje, matematika, muzika i još mnoge druge.

Stolovi i stolice se raspoređuju tako da omoguće individualizirani rad deteta, rad u paru, u više manjih grupa, što deci omogućava da komuniciraju okrenuti licem jedni prema drugima.

Uzrasti

Jasle mlađa grupa

12-18 meseci starosti

Jasle starija grupa

18-24 meseci starosti

Vrtić mlađa grupa

24-36 meseci starosti

Vrtić starija grupa

36-48 meseci starosti

Predškolsko mlađa grupa

48-60 meseci starosti

Predškolsko starija grupa

od 60 meseci starosti

Želite da preporučite vrtić Happy Children i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy Children

Trenutno nema preporuka za Happy Children vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy Children vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.