Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

MEDA - Žuta kuća

privatni vrtić

Bulevar JNA 12a

Jajinci, selo Rakovica, Voždovac

Boravak, vaspitanje i obrazovanje uz stalno unapređenje i zalaganje na organizovanju što stimulativnije sredine za razvoj dece, uz uvažavnje njihovih mogućnosti i interesovanja kroz opšte, posebne i konkretne zadatke ali i u skladu sa Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju Republike Srbije. Prednost naše predškolske ustanove je što se nalazi u prirodi. Vrtić ima svoje dvorište površine 5 ari koje je ogradjeno a ulaz obezbedjen interfonom. U okviru dvorišta je uredjen travnjak za igru i učenje u prirodi.

Želite da preporučite vrtić MEDA - Žuta kuća i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić MEDA - Žuta kuća

Trenutno nema preporuka za MEDA - Žuta kuća vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite MEDA - Žuta kuća vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.