Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Flamingo

privatni vrtić

Vojvode Prijezde 32

Voždovac

Predškolska ustanova Vrtić Flamingo

Predškolska ustanova “VRTIĆ FLAMINGO” se nalazi u ulici Vojvode Prijezde br. 32 (ugao ulica Deli-Radivoja i Vojvode Prijezde) u mirnom delu Voždovca. U mirnom delu Voždovca počela je sa radom privatna predškolska ustanova VRTIC FLAMINGO koja svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.

Vaspitno obrazovi rad u vrtiću Flamingo se odvija u malim grupama (do desetoro dece u grupi ) koje omogućavaju individualizovan pristup svakom detetu. Rad u manjim grupama omogućava vaspitaču da dobro upozna svako dete, njegove sposobnosti i potrebe, i da pruži adekvatno usmeravanje i pomoć kada i koliko je to potrebno, kako bi realizacija programa predviđenog za određeni uzrast protekla uspešno i kako bi svako dete moglo da na najbolji mogući način shvati i savlada zadatke iz određene oblasti.

O vašoj deci brinu diplomirani /strukovni vaspitači, medicinske sestre vaspitači i stručni saradnici sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.

Jaslice

Mališani jaslenog uzrasta su podeljeni u dve grupe:

Vrtić

Mališani vrtićkog uzrasta su rapoređeni u dve grupe:

Predškolski program

Pripremni predškolski program obuhvata decu uzrasta od 5,5 do 7 godina i broji do desetoro mališana i deo je obaveznog obrazovanja i vaspitanja.

Želite da preporučite vrtić Flamingo i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Flamingo

Vrtic za svaku preporuku.

2019-11-26 Jovana

Dete mi od jeseni ide u vrtić Flamingo i presrećni smo svi u porodici što je tako lepo prihvatio novo okruženje, vaspitačice su požrtvovane i dete ih obožava, prostor uvek čist, sve je novo i pod konac, vrtić za svaku preporuku!!!

2018-02-26 Elena Mijatović

Preporučite Flamingo vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.