Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Vivak

privatni vrtić

Jove Ilića 84

Voždovac

Nalazimo se nadomak Autokomande, u najlepšem delu Voždovca, u ulici Jove Ilića 84. Vrtić je smešten u kući od 300 m2 sa dvorištem. Svakodnevne aktivnosti dece, roditelji mogu da prate preko video nadzora, a mesečno dobijaju CD sa digitalnim fotografijama aktivnosti i događanja u vrtiću. U našem vrtiću se trudimo da zadovoljimo razvojne potrebe svakog deteta, poštujemo prava deteta, negujemo i podstičemo dečiju individualnost, kreativnost i maštu. U želji da deci pružimo još bolje uslove za odrastanje i veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006. preselili u prostranu i svetlu kuću. Na našem sajtu postoji KUTAK ZA RODITELJE koji mamama i tatama pruža sve informacije, od dnevnih, nedeljnih, mesečnih pa do godišnjih aktivnosti, kako bi lakše pratili rad vrtića. Razume se, pojedinim segmentima kutka, kao što je video nadzor ili galerija slika, mogu pristupiti samo korisnici naših usluga.

Želite da preporučite vrtić Vivak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Vivak

Trenutno nema preporuka za Vivak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Vivak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.