Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Medin Kutak

privatni vrtić

Bulevar oslobođenja 257

Voždovac

U MEDINOM KUTKU dete neometano i prirodno uci kroz igru, različite oblike rada, strukturirane i nestrukturirane aktivnosti, a sve vreme uvažavaju se njegove potrebe. Dete se igra i uci spontano, radeci nezavisno, pojedinačno, u paru ili u manjoj grupi,uz brojne aktivnosti i pribore koji su za njega pažljivo pripremljeni u estetski uređenoj okolini prema svim montesori načelima. Vrtić detetu pruža podsticajnu okolinu za razvoj nezavisnosti i samostalnosti, uz individualizirani pristup vaspitača i pravo na različitost. Sloboda unutar granica, pruža detetu mogućnost da nezavisno i u potpunosti razvija svoje potencijale i interesovanja. NAŠ CILJ JE DA DETE PRIPREMIMO I OSPOSOBIMO ZA ŽIVOT

Želite da preporučite vrtić Medin Kutak i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Medin Kutak

Trenutno nema preporuka za Medin Kutak vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Medin Kutak vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.