Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Zvezdica

privatni vrtić

Stražilovska 9

Trošarina, Voždovac

Smatramo da je vrtić mesto u kome deca treba da imaju prilike i mogućnosti da budu srećna, da se osećaju zadovoljno, ostvareno i prihvaćeno, da grade odnose poverenja i uvažavanja, bliskosti i prijateljstva. Takođe, da bude mesto koje će da podstiče ,,upitanost'' kod dece, da se upoznaju, istražuju i preispituju različita područja ljudskog saznanja i delanja, da razvijaju predispozicije za celoživotno učenje kao što su otvorenost, radoznalost, refleksivnost, istrajnost, poverenje u sebe kao sposobnog učenika i pozitivni lični i socijalni identitet. Program i aktivnosti sa decom organizovaće se na uverenju da su roditelji i porodica primarni vaspitači dece i imaju najvažniju ulogu u njihovom razvoju, tako da će vrtić i odrasli koji rade sa decom uspostavljati partnerski odnos sa roditeljima. U vrtiću će se stvarati atmosfera pripadnosti zajednici, razmene znanja, iskustava, umenja između dece i odraslih, vaspitača/medicinske sestre i roditelja. Odrasli i organizacija prostora i sredine su zaštita deci od štetnih uticaja, mesto gde će se deca osećati zadovoljno i prihvaćeno. Vrtić je i mesto u kome će deca moći slobodno da se razvijaju i grade svoj lični identitet i osećanje pripadanja neposrednim grupama i okruženju. Atmosferom i odnosima će se stvarati uslovi za promovisanje individualnog, ličnog, kulturnog, jezičkog i porodičnog identiteta svakog deteta. Naš cilj je da razvijamo savremen i otvoren vrtić koji će biti prostor zajedničkog učešća dece i odraslih u učenju, preispitivanju i ličnom razvoju.

Želite da preporučite vrtić Zvezdica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Zvezdica

Trenutno nema preporuka za Zvezdica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Zvezdica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.