Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Little Doors

privatni vrtić

Debarska 12

Lekino brdo, Voždovac

ŠTA RADIMO I ČIME SE BAVIMO?

Naša misija je da deca razumeju šta znači zdrav život, da razviju radne navike, da budu samostalni, da steknu samopouzdanje i slobodu u samoizražavanju, da razviju svest o kolektivu i sebi kao članu socijalne grupe, da se uče toleranciji, da budu otvoreni u prihvatanju drugih mišljenja i stavova, da razviju empatiju i  da tako stvorimo temelj za napredak.

Svakom detetu se u Little Doors-u pristupa indvidualno jer je svako dete jedan mali i unikatan svet, koje ima drugačije zapažanje i svest o svojoj okolini.

U svakom detetu postoji kreativan duh koji je direktno produženje njihove prirodne emocionalne inteligencije. Naš zadatak je da kroz različite tematske radionice, bilo da su muzičke, likovne ili fizičke, taj duh prepoznamo, podstičemo i razvijamo do maksimuma jer granice ne postoje.

KREATIVNE RADIONICE

SPORT

 Kroz radionice fizičke aktivnosti kanališemo dečiju energiju, utičemo na zdrav fizički razvoj i motoriku celokupnog tela. Rukovodeći se tim principom posebno je osmišljen program Joge za decu, u koji mogu da se uključe mališani uzrasta od 4 godine.

Kod dece se kroz fizičko vaspitanje u našem vrtiću podstiče ljubav prema sportu i sticanje zdravih navika fizičke aktivnosti koja je osnov zdravog mentalnog razvoja dece, razvijajući motoriku, koordinaciju, ravnotežu. Naš cilj je da deca zavole sport i njime se rado bave.

MUZIKA

Muzičke radionice se bave razvojem ritmičnosti i upoznavanjem dece sa širokim spektrom muzičkih instrumenata. Slušanje odabrane muzike i pevanje pesmica je sastavni deo boravka dece u Little Doorsu. Rano upoznavanje dece sa klasicima muzičkog sveta direktno utiče na intelektualni razvoj dece. Decu upoznajemo sa različitim muzičkim pravcima, vrstama izvođenja i muzičkim temama.

UMETNOST

Likovne radionice u Little Doors-u imaju jasan pristup razvoju vizuelne percepcije, jer je poznato da je rani razvoj prostorne orijentacije veoma važan. Pored toga likovne radionice imaju poseban akcenat na slobodnom izražavanju deteta. Deca se kroz ove radionice upoznaju sa različitim materijalima, teksturama, oblicima i vrstama tehnika kojima mogu da izraze svoju kreativnost.

GLUMA

Naša dramska sekcija je vreme za igru kroz koju ozbiljno razvijamo slobodu izražavanja, oslobađamo se od stida prilikom nastupa i vežbamo naše pamćenje. Krajnji cilj ove radionice je da se dete oseća slobodno kada izražava svoje mišljenje kroz savladavanje i primenjivanje osnovnih dramskih tehnika.

Želite da preporučite vrtić Little Doors i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Little Doors

Trenutno nema preporuka za Little Doors vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Little Doors vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.