Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Bibi

privatni vrtić

Tabanovačka 3

Autokomanda, Voždovac

Sportski vrtić BiBi nudi detetu prostor za slobodu, rekreaciju i kreativan rad u prostranoj vili sa velikim dvorištem, pravom fiskulturnom salom i bazenom. Mi smo akreditovana predškolska ustanova i u programu smo subvencija Grada Beograda. Naš tim kreativnih stručnjaka neguje detetovu prirodu, razvija njegove potencijale i podstiče pravilan psiho-fizički razvoj. BiBi sarađuje sa roditeljima na razvojnom putu njihovog deteta i redovno ih informiše o svemu. Sportski vrtić i predškolska ustanova „BiBi“ nalazi se u neposrednoj blizini Autokomande, a dalje od gradske buke. Luksuzno opremljena vila, na 550m² prostora, zadovoljava sve standarde bezbednosti. Raspored prostorija pruža osećaj prostranosti, pokreće inspiraciju i stvara uslove za optimalan psiho-fizički razvoj dece. Dodatno smo opremljeni pravom fiskulturnom salom i bazenom. Pored zatvorenog dela vrtića, na površini od 600m², prostire se ograđeno dvorište bez dodira sa ulicom, u kome deca provode veći deo dana. Ispred vrtića je parking plato, dovoljno veliki da nikada ne morate da brinete gde ćete parkirati i koliko se zadržati. Što je nebo ptici, A šuma lisici, Što je voda ribi, Detetu je BiBi. Dođite da rastemo zajedno!

Želite da preporučite vrtić Bibi i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Bibi

Trenutno nema preporuka za Bibi vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Bibi vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.