Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Cvetić srećko

privatni vrtić

Vojvode Stepe 490/1

Voždovac

Vrtić "CVETIĆ SREĆKO", je počeo sa radom 2007. god, sa namerom da roditeljima da podršku u podizanju, vaspitanju, obrazovanju i socijalizaciji njihove dece, da deci pruži najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, da im pruži maksimalnu slobodu u razvijanju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala. U 2015.god. postali smo predškolska ustanova koja radi sa decom po programima vaspitanja i obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja. Nalazimo se u jednom od najlepših I najčistijih krajeva Voždovca, na nadmorskoj visini od 300m, u Ulici Vojvode Stepe 490/1. Raspolažemo sa 300m2 luksuzno opremljenog prostora, prilagođenog potrebama dece. Pored toga deci je svakodnevno na raspolaganju veliko, pod zelenom površinom, ograđeno park-dvorište kao i dve velike popločane terase oko kuće.

Želite da preporučite vrtić Cvetić srećko i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Cvetić srećko

Trenutno nema preporuka za Cvetić srećko vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Cvetić srećko vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.