Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Juca - dečija otkrivalica

privatni vrtić

Pčinjska 12

Neimar, Voždovac

U kreiranju vaspitno - obrazovnog rada oslanjamo se na humanistički pristup koji polazi od ideje o unutrašnjim snagama deteta na koje se treba osloniti prilikom delovanja na njegov razvoj, kao i na sredinu koja treba da podstiče ispoljavanje tih snaga. Verujemo da o tome šta i kako raditi sa decom najviše možemo naučiti od same dece, ako smo dovoljno otvoreni za ono što oni daju, ako im ukažemo poštovanje i pokažemo zainteresovanost za ono što oni rade. Misija naše Ustanove je, da kroz raznolikost vaspitno - obrazovnih programa podstičemo intelektualni, socio-emocionalni i fizički razvoj deteta, negujemo autentične potrebe i individualne sklonosti svakog deteta. Da razvijemo njegove sposobnosti komunikacije i kreativnost. Da proširimo detetova znanja o sebi i drugima, kao i svetu koji ga okružuje, kako bi se dete uspešno uključilo u društvenu zajednicu. Želimo da budemo savremen, otvoren vrtić, koji će svojim principima, metodologijom i programima znatno doprinositi unapredjenju predškolske vaspitno-obrazovne prakse u regionu, vrtić u kome će u atmosferi poverenja, uvažavanja i tolerancije svako dete razvijati široka interesovanja, samopoštovanje, sposobnost snalaženja u različitim situacijama i uvažavati različitos

Želite da preporučite vrtić Juca - dečija otkrivalica i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Juca - dečija otkrivalica

Trenutno nema preporuka za Juca - dečija otkrivalica vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Juca - dečija otkrivalica vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.