Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Macak Garfild 5

privatni vrtić

Vojvode Vlahovića 30

Braće Jerković, Voždovac

Predškolska ustanova Mačak Garfild

Predškolska ustanova Mačak Garfild posluje već 8. godinu i smešteni smo na 3 lokacije u Beogradu, a od aprila meseca 2016. godine se otvara i naša četvrta lokacija. Svi naši objekia posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete. Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, a samim tim i njihovi roditelji.

Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima. Sve naše prostorije za boravak dece su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece. 

Deca su tokom boravka u predškolskoj ustanovi apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u  predškolskoj ustanovi iskorišćeno je na pravi način. Vaspitno-obrazovanim radom podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije. U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca. 

Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer  vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.

O objektu

Od 01.03.2017. god . se otvorio novi vrtić u ulici Vojvode Vlahovića br.30 u naselju Braće Jerković,u blizini okretnice autobuske linije 26. Novootvoreni objekat je smešten u luksuzno opremljenoj vili površine 500 metara kvadratnih sa prostranom zelenom oazom od oko 700 metara kvadratnih. Ovo je još jedan od luksuzno opremljenih obkjekata naše ustanove u kojem će deca provoditi svoje vreme,sticati nova znanja i prijateljstva uz mlad i stručan kadar. Prostor raspolaže sa 13 prostranih soba 4 kuhinje i trpezarijom koje su namenjnjene deci jaslenog i vrtićkog uzrasta. Objekat u svom sastavu ima i ogromne terase na kojima se mogu obavljati edukativne i sportske aktivnosti. Enterijer je oblikovan i prilagođen uzrastu mališana,opremljen raznolikim nameštajem i didaktičkim materijalima koji podstiču razvoj i maštovitost svakog deteta. Nakon dugohgodišnjeg rada i iskustva primetili smo da u svakoj grupi u vrtiću postoji bar jedno dete sa posebnim potrebama,tako da smo u okviru našeg petog objekta izdvojili prostor koji je namenjen razvojnoj grupi.Sa decom će raditi defektolozi po individualnom programu koji je usklađen sa njihovim sposobnostima i potencijalima. Prostor je opremljen senzornom sobom, interaktivnom tablom i didaktičkim materijalima. Kao članovi kluba unicefa podržavamo sve programe za decu u Srbiji. Naša vizija je da želimo ustanovu koja će biti prijatan ambijent za svako dete u kojoj će deca i roditelji rado i sa poverenjem da dolaze i gde će dečije potrebe i interesovanja da se uvažavaju i prate.

Želite da preporučite vrtić Macak Garfild 5 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Macak Garfild 5

Trenutno nema preporuka za Macak Garfild 5 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Macak Garfild 5 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.