Vrtic Mala fabrika mašte - Voždovac
Mala fabrika mašte

U bajkovitoj vili od 600m² na Voždovcu..

Povratak prirodi, Voždovac, predškolska ustanova
Povratak prirodi - Voždova palata

Privatni vrtić na Voždovcu

Dečija kućica Mala Sirena

privatni vrtić

Rajačka 9

Braće Jerković, Voždovac

Dečija kućica Mala Sirena nalazi se u samom srcu naselja Braće Jerković, Rajačka br.9, kod okretnice autobuske linije 26. Svakog radnog dana od 08:00 do 17:30 i subotom prema dogovoru u brižljivo uređenom prostoru sa velikim dvorištem organizujemo razne aktivnosti koje podstiču kreativnost. Radimo u malim grupama, što omogućava socijalizaciju ali i pristup detetu kao pojedincu. Plan i program je prilagođen deci i njihovim uzrastu i interesovanjima. Sa decom do 3 godine akcenat programa je na razvoju fine i krupne motorike, intelektualnom, govorno-jezičkom i socio-emocijalnom razvoju. Sa decom uzrasta preko 3 godine aktivnosti su usmerene na oblast motoričkog, kognitivnog, socio-emocijalnog i jezičkog razvoja. U zavisnsti od intereovanja mališana imamo više vrsta radionica: – motoričke i pokretne igre; bonton – mala matematika; dečija nauka – put oko sveta; jezičke radionice (bajkalište, glumilište…) – muzičke i likovne radionice … i još dosta toga u u prijatnom ambijentu ili u velikom dvorištu prilagođenom dečijim potrebama Od potreba dece i zainteresovanosti roditelja nudimo i neke dodatne sadržaje: – Školica stranog jezika (engleski i nemački) – Školica tenisa – Logopedska radionica – Korektivna gimnastika – Psihološko savetovanje za roditelje Naš motiv je da deci prvenstveno kroz igru omogućimo razvoj stvaralačkih sposobnosti, naučimo ih kako da pokazuju inicijativu i samim tim prošire svoja iskustva. Cilj je da kroz razne zanimljive i korisne aktivnosti naučimo dete da uživa u kreativnom izražavanju, stiče samostalnost u radu, nauči da se ponaša u grupi, razvije govorno jezičke sposobnosti i provede kvalitetno vreme pod našim stručnim nadzorom. Dođite da zajedno rastemo, stvaramo i učimo kroz igru!

Želite da preporučite vrtić Dečija kućica Mala Sirena i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Dečija kućica Mala Sirena

Trenutno nema preporuka za Dečija kućica Mala Sirena vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Dečija kućica Mala Sirena vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Voždovac - Beograd - ioi.