Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Skazka

privatni vrtić

Miće Popovića 13

Stari Grad

O NAMA

Dobrodošli u vrtić Skazka


U jednoj od lepših oaza starog grada nalazi se kuća “Skazka” u kojoj borave deca jaslenog, vrtićkog i predškolskog uzrasta. Nalazimo se u ulici Miće Popovića 13. blizu vaznih saobraćajnica, a dovoljno daleko od gradske buke.

 

Imamo ljubav, strpljenje i iskustvo. Naše prostorije su čiste, vedre i udobne a dvorište puno cveća i prostora za igru. U našoj kuhinji svaki dan kuvamo sveže i zdrave obroke u kojima mališani uživaju. Nama su, baš kao i Vama, potrebe Vaše dece na prvom mestu.

 

Ustanova je organizovana u kući salonskog tipa. Vaspitne grupe su homogene, a svaka grupa ima svoje sanitarne prostorije. Kod nas borave deca jaslenog (1 do 3 god.) vrtićkog i predškolskog uzrasta (3 god. do polaska u školu). Obavezno se realizuje pripremni program za polazak u školu.

USLUGE

Celodnevni boravak


Boravak u trajanju od 11 sati koji obuhvata dnevne aktivnosti i dodatne aktivnosti (radionice).

Poludnevni boravak


Boravak u trajanju od četiri sata, zavisno od perioda dana u kom dete boravi u ustanovi (prepodne, popodne).

Kratki programi


Boravak na sat, dva, večernji sati, boravak vikendom.

Želite da preporučite vrtić Skazka i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Skazka

Trenutno nema preporuka za Skazka vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Skazka vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Stari Grad - Beograd - ioi.