Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Brook Hill international

privatni vrtić

Augusta Cesarca 2

Dedinje, Savski Venac

Početak važnog putovanja


Odeljenje za najmlađu decu se sastoji iz dve grupe

Vrtić (deca od 3 do 4 godine)
Predškolska grupa (deca od 4 do 5 godina)
Na početku dečijeg putovanja kroz svet obrazovanja, veoma je važno da se deca razvijaju u sigurnom okruženju, koje ih motiviše. Želimo da vaše dete, sa radošću krene u osvajanje znanja. U Brook Hill Internacionalnoj školi, vaše dete će, moći da iskaže svoje mišljenje i da uživa u interaktivnoj razmeni znanja sa ostalim učenicima.

Praćenje pojednačnog napretka


U Brook Hill Internacionalnoj školi, primenjujući Nacionalni obrazovni programi Engleske i Welsa, imamo mogućnost da odredimo individualne sposobnosti svakog deteta i da pratimo i podstičemo njihovo napredovanje kroz ocenjivanje njihovog rada i procenu znanja. Osim što rezultate procene znanja i napredovanja učenik šaljemo roditeljima dva puta godišnje, njih takođe prosleđujemo narednom učitelju, koje učenik preuzima na prelazu u više razrede.

Podsticanje pozitivnog odnosa prema školskim obavezama


U ovom osetljivom periodu dečijeg života, neophodno je poslati deci pozitivnu poruku u vezi sa školskim životom. Kako bismo poboljšali motivaciju i razvoj dece, različiti predavači koji posećuju školu, dele svoja iskustva, organizujemo različite tematske ekskurzije u toku školske godine.

Razvijanje individualnih interesa i potreba


Način učenja u Brook Hill Internacionalnoj školi prilagođen je uzrastu svake grupe, a osmišljeni su prema individualnim interesima dece. Tokom ove faze, deca su podstaknuta da razvijaju nove veštine. Svako dete napreduje onim tempom koji mu najviše odgovara u nastavnoj metodologiji koja uključuje igru i stečeno znanje.

Želite da preporučite vrtić Brook Hill international i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Brook Hill international

Trenutno nema preporuka za Brook Hill international vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Brook Hill international vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.