Moj prvi zalogaj

Kompletan vodič kroz dečju ishranu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Happy kids 8

privatni vrtić

Aleksandra Stambolijskog 8

Dedinje, Savski Venac

O nama 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Predškolsku ustanovu “HAPPY KIDS”.
Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” osnovana je 1. septembra 2006. godine. Od tada do danas ova ustanova postala je sinonim vrhunskog standarda u pogledu, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra,dobro opremljenih prostora, ljubazne usluge i pristupačne cene.

Od decembra 2010. godine Predškolska ustanova “HAPPY KIDS” je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, “HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima “HAPPY KIDS” se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.

Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto. Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji. Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.

Baveći se ovim poslom, najviše smo ponosni na korisnike naših usluga – naše srećne mališane, koji iz dana u dan izrastaju u zdravu, sigurnu, lepo vaspitanu i kvalitetno obrazovanu decu.

Drage mame i tate, polaskani smo kada odlučite da upišete dete u naš vrtić i novu odgovornost prihvatamo vrlo ozbiljno. Svaka saradnja sa vama, vaš predlog, sugestija, primedba, pa i kritika su nam dragoceni, jer vaše dete je naša zajednička briga.

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Happy kids 8

Na našu veliku radost sa radom je počeo naš objekat Happy Kids 8.
Happy Kids 8 se nalazi u mirnom kraju grada, izmeštenom od saobraćajne gužve i gradske buke, u Ulici Aleksandra Stambolijskog 31. Moderan objekat kvadrature oko 400 m 2 je uređen prema najvišim standardima kada je u pitanju predškolsko obrazovanje i vaspitanje.

Enterijer je prepoznatljiv, oblikovan i prilagođen uzrastu mališana i predstavlja pravo carstvo u kome će naši mališani odrastati kao pravi prinčevi i prineze.

Zahvaljujući bogatstvu igrovnih i didaktičkih materijala u svakom od centara interesovanja, stimulativnoj sredini za rast i razvoj i responzivnim vaspitačima, deci svaki dan proveden u vrtiću predstavlja uzbudljivo putovanje kroz svet otkrića. Oni učestvuju u velikoj raznovrsnosti kreativno osmišljenih i kvalitetno realizovanh aktivnosti u okviru jezičkog, muzičkog, sportskog, kreativnog, biološko-geografsko- istorijskog, matematičkog, saobraćajnog, istraživačkog i kompjuterskog centra. Pored navedenog, posebno je dizajnirana i opremljena igraonica u kojoj mališani uživaju u igri. Sa decom se vaspitno-obrazovni rad realizuje uz razvijanje motivacije za učenjem, kroz podsticanje dečije radoznalosti za otkrivanjem, saznavanjem i istraživanjem.

Novootvoreni objekat i njegove zaposlene simboliše unutrašnja snaga, ovladavanje materijom, dobra moć opažanja, pravednost, perfekcionizam, ambicija da se uvek postigne više i bolje i upravo su to neki od kvaliteta koje želimo da usadimo i našim mališanima.

Naša ponuda usluga i posvećenost deci predstavlja značajan oslonac i olakšava izazovnost balansiranja privatnog i profesionalnog života roditelja, uz osećaj spokoja jer su roditelji naše dece uvereni da su njihova deca u najboljim rukama – rukama stručnog, iskusnog i ljubaznog tima Happy Kids-a 8.

Objekat vrtića je klimatizovan, a većina prostorija ima svoju internet kameru, što omogućava našim korisnicima usluga da prate svoje dete tokom njegovog boravka u vrtiću.

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 18:00 časova.

Mi smo motivisani ljubavlju prema ovom poslu i iskreno se nadamo da ćemo biti u prilici da rastemo zajedno i sa Vašim detetom. Naša vrata su otvorena za sve vas koji želite da nas posetite i postanete deo velike porodice Happy Kids-a.

 

Želite da preporučite vrtić Happy kids 8 i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri vrtića, želite da dodate/promenite opis vašeg obdaništa? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Pišite nam

Preporuke za vrtić Happy kids 8

Trenutno nema preporuka za Happy kids 8 vrtić. Ako ste, ili ste bili, klijent, i zadovoljni ste, molimo Vas, preporučite ih drugima.

ioi.

Preporučite Happy kids 8 vrtić

Vaše ime:

Email / Telefon: (opciono, neće biti objavljeno)

Vaša preporuka za ovaj vrtić:

Ako ste zadovoljni ovim vrtićem - preporučite ga drugima. Vaša preporuka će biti objavljena nakon odobrenja administratora. Agencija ioi. ne odgovara za njihov sadržaj. Nismo u mogućnosti da proveravamo njihovu istinitost, niti znamo identitet osoba koje ih ostavljaju. Negativni komentari i kritike mogu biti prosleđeni menadžmentu vrtića.

Vrtići opština Savski Venac - Beograd - ioi.